tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kakun tekoa ja rentoutumista

Hei taas! :-)

Tää päivä on mennyt aikalailla lepäillessä, mutta kuitenkin kaikenlaista pientä tehdessä puolikuntoisena. Kävin ostaa kauppatorilta mansikoita, koska olin päättänyt lukion ensimmäisen vuoden loppumisen kunniaks tehdä prinsessakakun, ja päätinkin laittaa sisälle suklaakreemiä ja tuoreita mansikoita. Kakusta tuli pitkän uurastukseen jälkeen hyvä, ei ehkä kuitenkaan esteettisesti ihan kärkiluokkaa :-DD... Alla onkin muutama kuva tällä kertaa valkoisesta, sokerimassalla kuorrutetusta prinsessakakusta. Tosin huomasin, että kakkua (varsinkin sitä sisusta) on hirveen vaikee kuvata, tai ainakaan se ei näytä yhtään niin hyvältä, kuin se ihan oikeesti näyttää : DD

Tänään oon kyl ajatellu vähän kaikenlaista tähän vaihtarijuttuun liittyen. Oon murehtinut - ehkä turhiakin -, mutta myös tietysti haaveillut. Suurimpiin huolenaiheisiin ehkä liittyy pelko siitä, että minne mut ylipäätään sijoitetaan. Toinen pelko koskee kavereita, entä jos oon liian erilainen tai liikun aluksi väärissä porukoissa. Myös ensimmäinen koulupäivä hirvittää, entä jos eksyn siellä koulussa, enkä löydä oikeeseen luokkaan. Tietysti "klassikkokysymyskin" seikkailee mielessä, minne mä istun ruokalassa?! Noh, yritän kuitenkin lohduttautua sillä, että asioilla on oikeesti tapana järjestyä! Tulinhan mä aivan uuteen ja tuikituntemattomaan lukioonkin, ilman ketään tuttua, mutta nyt mulla on jo ihan mahtavia ja ihania ystäviä! Tiedän myös että tästä vaihtarijutusta on varmasti tulossa yks elämäni merkittävimmistä ja ikimuistoisimmista tapahtumista IKINÄ. Oonkin sitten näihin mun huolenaiheisiin liittyen kuullu, että oikeesti pitää vaan olla tosi hymyileväinen, puhelias ja avoin. Näillä neuvoilla pitäis selvitä ;-).

Tänään oli myös tarkotus alottaa täyttää sitä jotain viisumipaperii netissä, mutta se loppu jo ihan alkuunsa, ku tajusin ettei mulla oo sitä kuvaa. Harmittaa tietty että menin pulittaa just 20e epäonnistuneista passikuvista ja nyt pitää sitten tietty vielä mennä ottamaan viisumia varten uudet kuvat... Nojoo ehkä ne onnistuu paremmin ku ne passikuvat :-DD! Hmm.. nojoo eikai tässä sitten muuta ihmeellistä, perhetietoja innolla ootellessa. Oonki kattellu facebookissa tuolla vaihtarit 2012-2013 -yhteisössä, että tulee päivä päivältä enemmän noita perhetietoja näköjään, että toivottavasti se munkin iha lähipäivinä s-postiin saapuisi! (En toki päivitä sitä s-postia 20min välein : DD...)

Joo no huomenna tosiaan sitten matka suuntaa kohti mökkiä, jossa rentoudun sunnuntaihin asti ja luultavasti seuraava postaus siirtyykin sinne...

Nauttikaa kesästä!
Katri

PS. Taisin mainita viime postauksessa jotain siitä, että kysymyksiä saa mielellään esittää. Tottakai niitä otan erittäin mielelläni vastaan (ja jos tulee paljonkin niin voin jossain erillisessä postauksessa niihin vastailla) mutta siis laittakaa toki ihmeessä myös ihan kommenttejakin tulemaan! ;-)


64 päivää, 13 tuntia, 39 minuuttia ja 35 sekuntia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti