sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kohti Juhannusta!

Heei taas! (-:

Ei taaskaan mitään uutta tiedossa :-(. Oon nyt melko luottavaisesti, mutta kuitenkin huolissani niitä perhetietoja oottelemassa, mutten usko niiden tulevan kuin vasta lähempänä elokuuta. Tiedossa on siis monia piinaavia hetkiä kesällä mökillä ja varmasti satoja ellei jopa tuhansia s-postin päivityksiä. Oisin tottakai toivonut, että se tieto ois tullut ees Juhannukseen mennessä, koska silloin on tulossa monia uteliaita vieraita, eikä mulla silloin tule todennäköisesti olemaan muuta kerrottavaa, kuin pitkä lista osavaltioita. Eikä ne oikeestaan vielä kerro yhtään mitään. Ok, tottakai ois mahdollista jollain tasolla, että ne tulis ennen Juhannusta mut hei come on, AFS:llä on vielä vaikka kuinka monta nuorta ilman mitään tietoja, ja mä yritän näiden allergioideni kanssa sitten pysyä tässä joukossa mukana. OKEI, en taaskaan anna pessimismin vallata itteeni ja elättelen tottakai kuitenkin aina uudella ja taas uudella sähköpostin päivityksellä toiveita siitä, että nyt se AFS:n viesti saapuis sinne postilaatikkoon. Hehee, mut kyl se ihan varmasti someday sinne tulee :-)! Ainiin, täytyy kyllä vielä kertoa yks masentava juttu. Huomasin yhdesä AFS:n lähettämästä paperista (jota en ollut näköjään kunnolla lukenut), että jos sen perhetiedon saa vasta ihan heinä-elokuun vaihteessa tai myöhemmin, niin lähtö siirtyy, ja ne uudet päivät onkin sitten joko 24.8 ja 7.9 (?)... Hei kui sad, oon just riemuinnu sitä, kuinka pääsen sinne oikeesti ajoissa ja sit saankin tietää tollaisen jutun, ja on hyvinkin mahdollista, että toinen noista päivistä osuu mun kohdalle. Silloinhan en varmaan ehtisi sinne koulun alkuun mennessä ja missaisin sen koulun alotuksen yms. 

Hehee nyt sitten vähän iloisempiin juttuihin. Täytin tosiaan viisumihakemuksen netistä ja kävin sitä varten myös valokuvassa (JEE, se kuva onnistu paljon paremmin ku passikuva, TOSIN oon aika murhaavan näkönen... No eipähän saanut hymyillä :-DD). Mä tykkäsin siitä hommasta, koska rakastan tollasta kyselyjen yms. lomakkeiden täyttämistä muutenkin. Tuli siinä muutenki vähän naureskeltua niille kysymyksille, esim "Oletko terroristi" tai "Harkitsetko ihmiskauppaa USA:ssa"... Että sellasta. Mutta joo, ei siihen kulunut aikaa kuin sellaset hiukan alta 30min ja ei tosiaan ollu mikään paha homma!

Nyt sit vielä yks aivan off topic aihe. Eli kuten taisin jo ohimennen mainita olin eilen Jukolan Viestissä (taino oikeestaan Valio-Jukolassa) ihan vapaaehtosena töissä. Se oli oikeesti tosi mukavaa, ja ei mua haitannut se palkattomuus, kun se oli oikeesti vaan se muutama tunti. Saatiin kuitenkin ilmaset safkat sieltä, sit kahvia ja pullaa, jukola-paita ja -huivi sekä ilmanen bussilippu. Mun työvuoro oli 17-01, joka oli ihan mahtavaa, koska siellä oli ihan mahtava tunnelma silloin yöaikaan! Mun homma oli olla jakelija kahvilassa, eli kysyin asiakkailta mitä he halusivat ja annoin heille sitten tuotteet ja ohjasin kassalle. Tuli samalla myös harjoteltua yksinkertasta englantia ja ruotisia, kun oli kuitenkin yllättävän paljon ulkomaalaisia (ja erityisesti pohjoismaalaisia) siellä kilpailemassa. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä siinä töitä tehdessä alko arvostaa niitä ihmisiä, jotka tekee tota seisomistyötä ihan vakituisesti, koska mulla alko olee siinä puolen yön paikkeilla niin tavattoman kipeät jalat, ettei mitään rajaa. Ainoa hetki kun sai istua, olikin silloin, kun kävi vessassa. Mutta siis ihan loppujen lopuksi ajateltuna tekisin tuon saman heti uudestaan! Oli mukavaa olla tekemisissä ihmisten kanssa ja vieläpä siinä ilmapiirissä ;-). Näin myös sitten just just naisten venlojen viestin maaliintulon ihan muutaman metrin päässä maalista sekä sitten sen varsinaisen Jukolan viestin lähdön. Että jeejee (-:! Lopussa vielä muutama kuva eilisestä. Yritin saada kuvattua sitä ihan mahdotonta lähes 70 000 ihmisen väkijoukkoa, mutta ei se noissa kuvissa näytä yhtään niin mahdottomalta, kuin ihan paikan päällä. Ja saatiin tosiaan tuolle edellä mainitulle ihmismassalle myös tarjota tuotteitamme kahvilassa, että kyllä kiirettä piti ihan yhteen asti.

Tän verran oli porukkaa Venlojen viestin
maaliintulon yhteydessä

Tossa näkyy jotenkin voittajajoukkueen
maaliintulo ja päästiin tosiaan
mediateltalle seuraamaan maaliintuloa eli
siksi nuo kuvaajat tuossa edessä :-)

Illalla oli sen verran porukkaa
lähtöä seuraamassa, että parhaiten
sen lähdön sitten tosta ruudusta näki!

Tässä näkyy sitten jotenki tuolla kaukana
(lippujen edessä)toi valtava miesrivistö,
joka oli juoksuun lähdössä!

Hyvää Juhannusta kaikille! 
Katri

PS. Nyt kesän aikana harvenee huomattavasti näiden postauksien tulo, kun mökillä alan aika paljon aikaani viettelemään. Lupaan kuitenkin postata hetipian kun jotai tärkeetä tulee tietoon ;-)
Ja vielä anteeks tää hirvee masentunut postaus, seuraavan kerran yritän pysyä iha optimistisin mielin :-DD

6 kommenttia:

 1. Juu ''ihaninta'' tässä odottelussa on tosiaan se kun kaikki utelee että minne päin amerikkaa sitä ollaan menossa ja sitten pitää selittää koko systeemi siitä miten tää vaihtarihomma toimii ja miksi niitä perhe/sijoitustietoja ei ole vielä tullut :D

  Mut hei tsemppiä sullekkin tähän odotteluprosessiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla täysin toi sama homma kaikkien tuttavien kanssa... :-DD
   Mutta kiitos paljon ja onnea sullekin! ;-)

   Poista
 2. kyll sä sen perheen viel saat, malta vaan odottaa :) (tiiän ettei se oo helppoo :D) haha aika hauskaa mäki olin jukolas ja oli kyl aika huikee tunnelma jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mäkin tiiän että se jossain välissä tulee, ei vaan tosiaan jaksais millään odottaa! :-D
   Mut haha joo, oli kyl huikeeta ;-)

   Poista
 3. Saanko kysyy et mitä allergioita sulla on? Ku oon ite lähössä jenkkeihin 2013-14 ja oon eläinallergikko ni se varmaa estää aika paljo isäntäperheen saamista ja mua pelottaa etten sen takia saa perhettä... :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottakai kerron :-)
   Eli mulla on kananmuna, pähkinä, selleri, kiivi, raakana: juurekset ja omena. Sitten on myös kaikki eläimet, sekä sisätiloissa että ulkona. Toi on tosiaan aika paha lista... :s Mut jos sulla on vaan eläimiä allergiana, niin ei se oo yhtään niin paha, kun on siellä PALJON niitä, joilla ei oo eläimiä ollenkaan, joten ei toi tuu paljoakaan sun vaihtariprosessia hidastamaan!;-)

   Poista