maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen postaus

Moikka!

Nyt siis alkoi vihdoinkin mun kauan haaveiltu vaihtariblogi. Voisin tässä ihan aluksi siis kertoa että olen 16-vuotias helsinkiläistyttö ja syksyllä matkustamassa vuodeksi jenkkeihin vaihtariksi AFS:n kautta. Suomessa harrastan partiota ja satunnaisesti lenkkeilyä sekä kuntosaleilua. Lukiossa oon Helsingin Normaalilyseossa.

Nyt on sitten kauan odotettu kesäloma alkanut. Jotenkin vielä hirveen sellanen tyhjä olo, ku lukio on puristanut musta kaikki mehut ja vienyt kaiken vapaa-ajan ja nyt ei sitten muuta olekkaan ku vapaa-aikaa. No, enköhän saa ajan kuitenkin kulumaan ihan rattoisasti :-)! Tänään tuli postissa AFS:ltä vähän tietoja jostain viisumihausta ja samassa tuli tieto siitä, että lennän NYC:iin 9.8! Mitään tarkempaa en sitten tosiaan vielä tiedäkään, mutta siinä samaisessa paperissa oli lista niistä osavaltioista, joista johonkin oon sitten menossa, kun lennän sinne NYC:iin. Eli ne osavaltiot ois: Alabama, Connecticut, Delaware, District of Columbia, Florida, Georgia, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Mississippi, New Hampshire, New Yersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Virginia tai West Virginia. Täytyy myöntää, että onhan toi aikamoinen lista, eikä oikeestaan kerrokaan tarkemmin siitä sijainnista, mutta rajasipahan kuitenkin jotain vaihtoehtoja pois! Ja allaolevasta kuvasta näkeekin sitten noi osavaltiot tarkemmin : ). 

Tässä on siis rajattu ne osavaltiot, joista johonkin olen vuodeksi menossa! (-:
Ton kirjeen saaminen todellaki made my day, ja sen innoittamana jaksoin jopa lähteä lenkille (believe me, se on suuri saavutus multa)! Just ku olin alottamassa tutkimaan sitä viisumiasiaa, niin huomasin että en nähnyt kunnolla ja aloinkin uumoilla tulevaa päänsärkyä. Nappasin heti 500mg panadolin ja otin päikkärit ajatellen tän helpottavan. No heräsin sit ihan hirveeseen päänsärkyyn ja vietinkin seuraavat kolmisen tuntia ihan kauheen migreenikohtauksen parissa, päänsärky tosin jatku myöhään iltaan asti. Illan salkkarit ja viimeinen jakso täykkäreistä valtaskin sitten mun loppuillan, ja viisumiasiat sitä myötä siirtyvät huomiselle.

Nyt onkin sitten tosiaan edessä pelkkää jännitystä tulevasta isäntäperheestä. Toive-osavaltioita ois tietty esim. NY ja FL, mutta en uskalla ees mitään noin upeeta toivoa, koska niin harvat noihin kuitenkaan pääsee. Googlailtuani havaitsin myös, että bible belt on rajaa aika tarkalleen puolet tosta alueesta ja "pahimpana" osavaltiona on Mississippi, toivoisin siis tottakai etten sinne välttämättä joutuisi. Mutta hei, ikinä ei voi tietää millaista missäkin osavaltiossa on, joten yritän pysyä mahdollisimman avoimena sille, mitä sieltä ikinä sitten tuleekin! Ajattelin myös alkaa nyt ihan kunnolla opettelemaan noita jenkkien osavaltioita, jotta osaisin sitten perhetiedot kuullessani sijoittaa kohteeni paikalleen. Tosta olis myös varmasti apua ihan paikanpäälläkin, jos jonnekkin vaikka matkustettais. 

Nojuu palailen kirjoittelemaan tänne blogiin kun sellanen fiilis tulee, mutta tiestysti viimeistään kun oon perhetiedot kuullut! Keskiviikkona onkin lähtö rentoutumaan mökille, jee ;-)!

Good night, sleep tight!
Katri

PS. Jos teille lukijoille tulee ihan mitä tahansa kysyttävää mieleen, ni kysykää rohkeesti, mä vastailen mielelläni! (-:

2 kommenttia:

  1. Oon kanssa lähössä afs:n kautta vaihtoon, lennän kanssa nykiin ja mulla on noi samat osavaltiovaihtoehdot ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähän siistii!! (-: Nähdään sitten ainakin siellä lentokentällä ja voidaan panikoida yhessä : DD..

      Poista