torstai 5. heinäkuuta 2012

What a beautiful day!

Heyy vaan taas kaikille pitkästä aikaa! :-) 

Mun piti pitää pidempi tauko kirjoittamisessa, mutta eihän sitä nyt pysty:-D. Seuraavat 3 viikkoo vietän kyllä mökillä, et sillon on kyllä varmaan aika hiljasta, mutta tottakai musta kuuluu jotain lisää jos saan jotai infoo! Ah, mut nyt kirjoittelen täältä ihanasta pk-seudun helteestä ja kuumuudesta, kesä tuntuu vihdoin alkaneen, JEE!

Ei siis mitään uutta vieläkään tiedossa. Mä oon kuitenkin aika luottavaisin mielin odottelemassa, enkä oikeen jaksa ajatella sitä sinänsä. Äsken tuli kuitenki hirveen jännä fiilis, ku rupesin miettii et oikeesti saisin joskus sit kuitenki tietää sen perheen... Nooh, kaikki aikanaan.

Nojoo, tiistaina oli se Viisumi"haastattelu" mulla edessä klo 12:45. Onnistuin jotenkin sähläämään koko aamun, tottakai - olihan tärkee tapahtuma kyseessä... Se oli niin mun tapasta :-D. Olin jotenkin puoliunessa sammuttanut mun kännnykän herätyksen (se mun kännykkä oli vieläpä huoneeni toisessa päässä, eli oon varmaa kävelly jossai horroksessa sammuttaa sen). Noh, heräsin sitten uudestaan myöhemmin tätä ollenkaan muistamatta ja katoin mun seinäkelloa (josta oli patterit jo kauan sitten loppunut, tätäkään en tietty muistanut) ja mietin et ahaa, kello onkin vasta 9:15, eli mä oon ihan aikataulussa. Noh avasin sitten koneen siinä pienen torkkumisen jälkeen ja kappas, sen kello näytti 11:30, olin siis nukkunut pahasti pommiin. No hoidin aamutoimet pikaisesti ja päädyin erittäin fiksusti juttelemaan kaverillekin fb:n välityksellä, vaikka mun piti vielä mennä postiin hakemaan kirjattu kirjekuori sitä konsulaattia varten. Noh, empä tosiaan voinut kuvitella että siellä postissa menisi reilu 20min, joten olin varannut aikaa siihen koko postihommaan n. 5min. Joo, sain tosiaan odotella 16 vuoronumeron verran ja sitten kohdalleni sattui vielä sellanen tietämätön ja ehkä hivenen kärttyisä postitäti, joka hidasti sitä mun asiointia siellä. Sain kuin sainkin sen kuitenkin hoidettua, tosin vähän myöhässä :). Tosiaan se USAn konsulaatti on remontissa ja väliaikasesti sijaitsee nyt Kaisaniemessä. AFS olikin ilmottanut meille, että tavataan siinä viereisessä Steam Coffee -kahvilassa, josta sitten siirrytään sinne konsulaatin tiloihin. No sinne saavuin ehkä n. 10min myöhässä ja ihan samalla hetkellä mut passitettiinkin 2 muun vaihtarin kanssa odottelemaan sinne kerrostalon 5. kerrokseen, konsulaatin ovelle. Siitä mentiin sitten tiukkojen turvatoimien läpi (perus jenkkien tarkkuus :-D) sellaseen pienehköön huoneeseen, jossa oli 3 luukkua. Ensimmäisellä luukulla annettiin mukavalle suomalaiselle naiselle ne kaikki viisumihakupaperit, toisella luukulla toinen suomalainen otti sormenjäljet. Noh, kolmannella luukulla odotti sellanen amerikkalainen mies. Tietysti olin kuullut etukäteen, että muutama sana piti englanniksi vaihtaa, mutta jäädyin kuitenkin ihan totaalisesti.. Kyselin vaa koko ajan et "what, what?" ku en kuullu mitä se puhu ja must tuntuu et puhuinki jotai iha sekavia, vaikka se kysy ihan simppeleitä kysymyksiä kuten "where are you going to?" tai "are you excited?". Noh, kyllä mä kuitenkin koko hommasta selvisin ja sit tää koko viisumihakemushässäkkä kesti kaikkine odotteiluineen n. 10min. Varoitus kuitenkin - mulla toi suju kauheen nopeesti ku myöhästelinkin ja kaikkee, mut kyllä siellä usein saattaa vierähtää useampi tuntikin, kun on odottelua ja sellaista (-:.

Jeejee, nojoo olin myös pitkän viikonlopun tukholmassa (pe-ma) ja siellä sattu ihan mahtavat ilmat. Tää oli itelle eka kerta kesällä Tukholmassa ja oh - I'm in love! Tuli myös hiukan shopattua, löysin shortsit, topin ja 12 paria korvakoruja - yhteishinnaksi tuli 175 kruunua, eli n. 18€. Ei siis mitään kovin kallista lystiä :-D. Ostin myös tänään muuten Mangosta sellasen söpön tummansinisen jumpsuitin kesäksi ;-)! Oon kyl myös tosiaan yrittäny vähentää sitä shoppailua, koska voin tosiaan vaa ottaa iha lempparit mukaan sinne jenkkeihin, koska siellä todellakin tulee shoppailtua :-D...

Hehee nyt iha muutama kuva Tukholmasta :-) Ja ainiin alkuun myös Helsingistäkin, jotka otin lähdön yhteydessä laivan kannelta!

Ainiin hei mun piti ihan mainita. Kuulin autossa radiosta yhden tosi ihanan kuulosen biisin ja muistin sit kotona sattumalta joitain sanoja ja löysinkin sen biisin ja artistin. Se oli sellanen ku Frida Amundsen, joka on norjalainen ja ah että rakastuin kaikkiin muihinkin biiseihin, oikeesti mummeest aivan uskomaton ääni! Hehee laitankin jonkun videon tähän loppuun (-:


Ihanaa kesän jatkoa kaikille! 
Katri

PS. Huomenna mulla on kai keuhkoröntgen, koska USAan varten pitää ilmeisesti varmistaa ettei mulla oo tuberkuloosia... Mut eiköhän se suju ihan hyvin:-)

2 kommenttia:

 1. voi että ku oon kateellinen sulle! oon halunnu amerikkaan (varsinkin floridaan) jo tosi kauan, mutta en uskalla lähtee kielimatkalle eikä meillä oo sitten varaa lähtee sinne pelkälle lomamatkalle :(

  toivon kuitenkin että sun matkas onnistuu, pääset sellaseen mukavaan perheeseen ja kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos tosi paljon! :-)
   Mutta kyllä säkin sinne ihan varmasti pääset käymään, edes sitten vaikka lomamatkalle, ja otat sillon sitten kaiken ilon irti siitä reissusta ;-))

   Poista