perjantai 17. elokuuta 2012

No news in sight

Moikka!


- VAROITUS JO ETUKÄTEEN, TÄMÄ TEKSTI SISÄLTÄÄ ERITTÄIN PALJON VALITUSTA -

Kuten otsikkokin jo paljastaa, ei mulla vieläkään ole mitään tietoja. Tänään oli se "eräpäivä" siihen että olisin lähtenyt 24.8. eli jee, lähtöni siirtyy 7.9. Nyt on tasan kaks viikkoo aikaa saada perhetiedot tai en lähde ollenkaan. Oikeesti toi on iha karmee ajatus, etten lähtis. Mä oon tehnyt niin paljon tän tulevan vaihtovuoden eteen ja oottanut nyt jo lähes 8kk, ni en sit oikeesti tiiä et millanen romahdus ois luvassa, jos näin kävis. Äh. No mulle soitettiin tänään AFS:ltä ja kerrottiin just tää juttu, et USA:n AFS oli lähettäny niille mun väliaikatiedot, eikä siis mitään uutta oo tiedossa. Ne oli kuitenkin sanoneet siinä viestissä, että on tosi luottavaisin mielin sen suhteen et mulle löytyy perhe... Kaipa toi on sitten ihan positiivista, koska uskon että jos oikeesti ois "hätä" tms ettei mulle välttämät löydy perhettä, niin kyllä ne ois varmasti sen maininnut tai jättänyt ton luottavaisuuden mainitsematta. Tietystihän niillä nyt isäntäperheettömät nuoret koko ajan vähenee ja resurssit kasvaa, että ei se toivo varmastikaan ole menetetty!

Hm. No äiti sitten päätti tänään että mun on mentävä kouluun ja soitti meidän koulun johtavalle rehtorille, joka oli tietysti ilman muuta samaa mieltä. Nyt oon koko päivän väsäillyt jotain kurssivalintoja... Ääääh, sinänsä en jaksais millään, mutta kyllä toi tietysti antaa mulle ees jotain tehtävää ja vie mun ajatukset muualle. Sitten tietty nään kavereita (joiden mukaan pitkälti valitsinkin kurssejani). Eli ei toi kouluun meno loppujen lopuksi oo niin paha juttu, I guess...

Tää mun tilanne on kyl aika kamala. En oikeesti toivois tällasta odottelua kenellekään. No, nyt tää on vaa kestettävä ja pidettävä kaikki peukut (ja muutkin sormet, ja varpaatkin) pystyssä ja vaan toivottava parasta! Sit mua harmittaa myös se, et mun lähtö on oikeesti tosi myöhänen ja aika takuuvarmasti voin sanoo että kaikki koulut on silloin jo alkanut enkä saa sellasta mukavaa aloitusta jolloin voin rauhassa tutustua perheeseen... Noh, kunhan se tieto nyt ees tulee niin en valita mistään. En mistään.
Ainiin, sain myös kuulla, että oon ainoo AFS:läinen joka lentää NYCiin, joten käsitykseni mukaan lennän tämän matkan yksin. AFS:llä on kuitenkin vielä yksi toinen, joka lähtee jenkkeihin ja jolla ei oo vielä perhettä. 

Noh, eikai tässä muuta. Valitukset on nyt valitettu ja nyt ihan innolla jään vaan oottelee sitä perhetietoa!

Oih, anteeks tästä kauheesta valituksen määrästä :-//
Katri

PS. Kai huomasitte blogin makeoverin! Jee, päätin vähän muuttaa, kun se punanen väri ei ehkä ollut ihan mua. Ja nimikin tosiaan muuttui :) kiitos nimiehdotuksesta dudu 

4 kommenttia:

 1. Hei mulla ihan sama tilanne! Ei perhettä eikä mitäään tietoja D: Meen siis Exploriuksen kautta ja vikat lähdöt on syyskuussa ja sillon on alkanu jo koulut ni tosi kiva mennä sit sinne myöhäs D: Odottaminen on ihan kamalaa :( anteeksi tällainen valituskommentti :D mut ärsyttää ku ei oo mitää tietoja mis tuun viettää melkein vuoden :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mitään, itseasiassa tosi mukava tietää et vielä on kohtalotovereita! Ja niin, nyt ei voi kuin toivoa hartaasti, että meille kummallekin ja tietty kaikille muille vielä perheettömille löytyis perhe!! :-)

   Poista
 2. Oon myös lähdös AFS:n kautta Yhdysvaltoihin ja sain tietää tiedot vasta äskettäin. Virallisia perhetietoja en vielä tiedä mutt kaupungin kyllä ja sen että lähden perjantaina. Huomenna saan kait viralliset tiedot. Mulla oli täsmälleen sama fiilis viikko sitten. Luulin ett vuos peruuntuu ja joudun jäämään Suomeen. Soitettiin AFS:lle ja ne sano ett kyll jonnekkin joka tapauksessa pääsee vaihtoon että älä ainakaan pelkää että Suomeen jäisit. Kyll ne tiedot sieltä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah okeei, no hyvä juttu :-) Ton kuuleminen vähän helpotti mieltä ja ehkä se kaupunkikin mulle ilmoitetaan piakkoin (:!

   Poista