tiistai 28. elokuuta 2012

Tilannekatsaus

Hei vaan taas kaikille!

Mitään perhe- / sijoitustietoja ei oo vieläkään tullut. Mulle soitettiin kuitenkin äsken AFS:ltä ja kysyttiin, että onko mulle ok jos mut sijoitetaan perheeseen jossa esimerkiksi on vain äiti tai esimerkiksi sateenkaariperheeseen. Tottakai kummatkin vaihtoehdot on mulle okeei, tärkeintähän on se että pääsen lähtemään. Itteeni vähä arveluttaa se että ois vaan äiti, mutta sitten taas toisaalta ajateltuna silloin ei tulis mitään mustasukkaisuutta tms sisaruksien välillä. Toi sateenkaariperhe ei yhtään mietitytä mua vaan sanoinkin heti että ton suhteen ei oo yhtään mitään ongelmaa! Vuosi tällaseisessa perheessä olisikin varmasti tosi mukava ja mielenkiintoinen. Mutta siis kuitenkin vielä ei oo mulle löytynyt perhettä... Niin ja siis syy miks ne soitti mulle oli myös se, että he kertoivat että se viimeinen AFS:n jenkkeihin lähtijä mun lisäksi on saanut nyt perheen ja mä oon ainoo suomalainen. Jenkit on nyt myös harkitsemassa sitä että tulis vielä neljäs lähtöpäivä joka olisi about viikko tän nykysen lähtöpäivän jälkeen. Tietyllä tavalla tää kaikkihan on mulle eduksi, mulla on vielä ainakin viikko lisää aikaa saada perhe ja ainoona suomalaisena mulla on hyvät mahiksetkin se perhe saada, mutta silti mua alko hirveesti surettaa ja ahistaa tää puhelinsoitto... Oon muutenkin tällä viikolla julistanut koulussa sitä että mulla on vaan tää viikko aikaa saada se tieto ja jos en saa ni en lähde... Tää kauhistuttava odottelu sitten vaan ehkä jatkuukin viikon verran ainakin. Noh, en tosin viitsi tästä valittaa koska tärkeintähän on se, että pääsis ylipäätään lähtemään!

Joo ei muuta tällä kertaa,
Katri

PS. anteeks täst tekstist tuli nyt tällä kertaa ihan kauheen sekava, kun en oo oikein ehtinyt kerätä ajatuksia... Ja siis sanon vielä jos ei tullu tekstistä tarpeeks hyvin ilmi, mutta siis kaikista tärkeintä mulle ois se et pääsen lähtee, ihan sama vaikka se lähtöpäivä siirtyy mutta haluan vaan niin paljon lähteä ettei mitään rajaa!!

6 kommenttia:

 1. voi ei ): pidän peukkuja sulle pystyssä!

  VastaaPoista
 2. Oi voih, kiitos, sitä tarvitaan!! :-)

  VastaaPoista
 3. Siis jos et saa nyt perhettä nii et pääse ollenkaa vaihtoon?? Mitä sit tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah no siis juu, näinhän se on. Mutta nyt kun tulee aika varmasti se neljäs lähtöpäivä niin mulla on vielä yli viikko aikaa saada se perhe (luultavasti ens viikon pe asti), mutta jos sitä ei oo sillon tullut, ni sitten en tosiaan lähde :-//... Ja siis se tarkoittaa silloin sitä, että mulle palautetaan rahat AFS:ltä ja mä ilmotan kouluun että joo nyt kävi näin, ja jatkan normaalisti elämääni täällä Suomen kamaralla... Oon nyt kuitenkin ollu aika luottavaisin mielin tässä pari päivää, että kyllä mä toivottavasti sen perheen saisin!! : )

   Poista
 4. Ihan painajaismainen tilanne! Toivotaan että pääset kuitenkin lähtemään:) Mikä on tällä hetkellä "eräpäivä" lähdölle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tää vähän on, ja toivon tosiaankin että pääsisin!! :-D Mun käsittääkseni eräpäivä on tän viikon perjantai tai ensi viikon alku..?

   Poista