perjantai 7. syyskuuta 2012

It's not a dream, it's a dream come true!

Hei kaikille lukijoille!! :-)

Kuten otsikosta ehkä jo arvaakin, mä oon vihdoin saanu perhetiedot! Oikeesti mun on ihan sika vaikee käsittää tätä mut oon vaan nii ilonen että mun tekis mieli hyppiä, pomppia, huutaa, kiljua ja vaikka mitä! On ihan mahtavaa et tää kauhee pitkä odotus ja piina on vihdoin ohi. Ei voi kuin hymyillä :-D!

Joo eli siis mulle soitettiin itseasiassa jo maanantaina, että joku perhe tms. on kiinnostunut musta ja he alkavat täyttää papereita. No innostuin tietysti heti, mutta se innostus vähän laantui kun tuntui ettei niitä kunnon tietoja ikinä tuu ja pelkäsin että ehkä ne onki tullu toisiin ajatuksiin. No tänä aamuna sitten vastasin vähän unenpöpperössä AFS:n soittoon ja sieltähän mulle ilmoitettiin tää ilouutinen. Jee!! Kohteena mulla on siis Virginia ja sellainen kaupunki kuin Alexandria. Tää kaupunki on siis 150 000 asukkaan kotikaupunki ja sijaitsee about 10km päässä Washinton DC:stä, ihan mahtavaa siis! Mun perheestä oon saanut tietoa sen verran, että mulla on vain hostäiti ja hänen talostaan mulle löytyy oma huone ja oma kylppäri. Äiti on kuvauksen mukaan urheilullinen ja työskentelee paikallisessa yliopistossa. Tähän voin sanoa sellasta, että oishan se ollut kiva jos ois ollu perhe, jossa vanhemmat ja pari lasta, mutta kyllä tääkin vaihtoehto on mulle todella okei! Nytpähän ei ainakaan tuu mitään kateutta sisaruksien kesken tai muutakaan ylimäärästä häslinkiä. Lähden todellakin matkaan avoimin mielin! Ja lähtö on siis viikon päästä perjantaina eli 14.9 jolloin lento vie mut suoraan Helsingistä NYC:iin.

Koska tää mun host-tapaus on vähän "erikoinen", niin mun piti täyttää vielä yks sellanen suostumuspaperi joka lähetetään sit jenkkeihin, joten en oo saanu tosiaan muuta tietoa kuin tän äidistä lähetetyn kuvauksen. Eiköhän alkuviikosta tuu sitten jotain lisää :-). AAAA nyt ei voi sanoo muuta kuin että oon iha ÄLYTTÖMÄN onnellinen. Ja loppuun vielä muutama kuva (-:!


Tässä näkee vähän suuremmassa mittakaavassa ton
Alexandrian sijainnin

Kuten kuvasta huomaa, niin Washington DC on
ihan lähellä!
Kaupungin keskusta koko komeudessaan

Kaupungintalo

Tässä ja alempana kuvia Alexandrian Old TownistaTeen heti uuden postauksen jos tulee jotain uutta infoa esim koulusta tms. Ens viikolla tulee muutenki varmaa useampi postaus esim kaikista tuliasista ja tällasista!

Ilosta puhkuen,
Katri

6 kommenttia:

 1. Hei onnee iha mielettömästi! Varmaa aika kamalaa joutua näin pitkälle odottamaan mutta odotus näköjää palkittii mahtavalla sijainnilla ja varmasti kivalla perheelläkin! :--)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos!! Mä oon tosiaan ihan innoissani mutta silti toi lähtö tuntuu ihan utopistiselta ku nytkin mietin kaikenmaailman tuliaisjuttuja ja muuttoilmotuksii ni ei oo kyl yhtää sellai olo et oon tosiaan alle viikon päästä lähössä :-D ...

  VastaaPoista
 3. Onko mahdollista, että isäntäperhettä ei aina löydy? Että sen vuoksi ei pääsiskään vaihtarivuotta viettämään?
  Tänä vuonna on monella tullu perhetiedot tosi myöhään. Onko se ihan tavallista?
  t. omaa vaihtarivuotta suunnitteleva

  VastaaPoista
 4. No siis mun järjestön eli AFS:n kautta ei oo yksikään nuori jäänyt ilman perhettä yli 20 vuoteen. Joillain järjestöillä (esim. Explorius) on myös sellainen mahdollisuus, että jos perhettä ei jostain syystä löydy, niin vaihto-oppilashakijalla on ns. takuusijoitus, useimmiten siis joku sisäoppilaitos tms. Itse oon kuullut yhdestä ihmisestä, joka ei viime vuonna saanut perhettä, hänellä kuitenkin oli aika pahoja allergioita, esim keliakia.
  Mun käsittääkseni se on aika yleistä, että nää perhetiedot tulee aika myöhään (tää mun aika oli kyllä jo poikkeuksellisen myöhään, koska mä olin viimeinen ilman perhettä meiän järjestöllä). Mulle ilmotettiinkin jo keväällä että heinä-elokuu on se aika, jolloin useimmiten niitä perheitä tulee eli tää ei kait siis oo mitenkään poikkeuksellista, joten älä huoli.
  Suunnittele vaan siis rauhassa vuottasi äläkä tällaisista vielä murehdi, ja onnea matkaan sullekin tän prosessin suhteen! :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea perhetiedoista!

  Mullakin on vain hostäiti. Tää on tosi kivaa mun mielestä, koska saan kaiken huomion (heheh), koska oikeessa suomiperheessäni mulla on 2 siskoa :D

  Ainut huono puoli on se, että mun täytyy jatkuvasti olla ottamassa itteeni niskasta kiinni ja puhuttava ihmisille. Jos mulla olisi hostsisaruksia, olisi helpompaa tutustua uusiin ihmisiin niiden kautta. Tuleepahan kuitenkin haastettua itseään, oon tosiaan aika ujo!

  Hyvää vaihtovuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy sanoa ton viestin perusteella että oon itseasiassa aika samassa tilanteessa kuin säkin, oon itse melko ujo ja kotona on kaksi sisarusta. Ja tosiaan kiva kuulla että jollain muillakin on vaan hostäiti :-). Joo, ei kai tässä sitten muuta voi kuin olla koulussa vaan tosi positiivinen ja ilonen ja aktiivinen, että sais niitä kavereita sitten sitä kautta! ;-)

   Poista