sunnuntai 30. syyskuuta 2012

One month to halloween!

Heei kaikille!

Tää kulunu viikko on menny ihan hullun koulu-uurastuksen parissa ja ei oo niiiin pitkään aikaan tuntunu nii hyvältä siirtyy viikonlopun viettoon. Oon tänää uurastanu joku 3 tuntii historian esseen parissa ja uh nyt se on jotenki valmis. Koulussa menee muuten hyvin, mulla on tosin vielä kauheesti kirittävää eri aineissa, ku olin ne ekat 2,5 viikkoo pois, mutta kyllä se alkaa pikku hiljaa helpottamaan! Lunchkin menee nyt paaaljon paremmin ku löysin Blue-daylle mun normi kemian kurssilta sellasen tytön jonka kaa syön lunchin ja sit Red-day:nä syön yleensä computer science tyyppien kaa, ku joukossa on myös yks saksalainen vaihtari. 

Kulunu viikko meni kyl kuitenki tosi nopeesti ja tapahtu kaikkee pientä ja jotai vähä erikoistakin. Yhtenä päivänä hostäiti tuli hakee mut koulusta, kun lähettiin ostaa mulle laskinta. No, ajettiin siinä sitte pois koulun pihasta ja yhtäkkii joka suunnasta tulee poliisiautoja ja sellaset poliisimiehet juoksee joka paikassa ja me sit sitä vähän siinä ihmeteltii. No ajettiin vähä eteenpäin ja sit huomattii et ne poliisiautot oli parkkeerannu just siihe mistä oltii menossa ja nähtii sellanen hullu takaa-ajo - ihan ku jostai jenkkileffasta. Poliisit siis juoksi sellasta teinipoikaa kiinni ja saiki sen sit lopulta ja se talutettii käsiraudoissa sitte pois. Tää kaikki tapahtu iha meidän koulun lähellä, just koulun loppumisen jälkee joten se poika oli ilmeisesti meiän koulusta. Hostäiti sano et toi liitty varmaanki huumeisiin, koska ei ois muuten noin paljo poliisei tullu paikalle. Että tällasta täällä sitten... :D Joo no ei tää kyl oo mitää arkipäivää täällä, ku tää on tosi rauhallinen asuinalue (lukuunottamatta paria korttelia aika kaukana täältä), tosin oli koulussa kai tiistaina kaks tappelua aamulla, mutta ne oppilaat kai erotettiin koulusta tai jotai.
Torstaina taas puolestaan oli illalla ihan kauhee ukkosmyrsky ja mä ite rakastan ukkosta joten ihailin sitä sitten iha silmät pyöreenä ku avasin verhot illalla. Tv:ssäkin tuli sellasia samallaisia hätävarotuksia ku suomessa joskus, eli kuulu paljon piippauksia ja sit sinne ylälaitaan tuli sellanen teksti että just tällä alueella ei saa missään nimessä lähtee ulos tai minnekkään liikkeele, Jännää :-D! Ja ihan tosi, se oli jotain iha uskomatonta: ku salamoi, ni taivas oli ihan kirkas aina joku 10sekuntii kerrallaa ja toi oli ihan erilaista, kun suomen ukkonen! Ainiin, mä olin muuten 1,5viikkoo sitten tiistaina - päivä ennen koulun alkua - vähän kiertelemässä kaupungilla ja sitten ilmeisesti siinä oli joku tornadon poikanen tai joku, koska kuulemma kouluissa oli puhuttu jotain tornadovaroituksesta ja oppilaat oli pidetty koululla joku 1,5h pidempään, kun niitä ei voinu päästää ulos. Päätettiin sitten hostäidin siskon kanssa (joka oli siis mun mukana kiertelemässä) mennä sen pahimman myrskyn ajaksi kaakaolle, mutta se oli kieltämättä aika bizarre :-D!

Niin joo, tohon otsikkoon viitaten voisin nyt kertoo tulevasta Halloweenista. Eli huomasin nyt kuluneella viikolla, että Halloween on oikeesti iha super iso juttu täällä! Kaikki paikat on jo nyt koristeltu kurpitsoilla ja kaupat on TÄYNNÄ kaikkia halloween juttuja. On kaikkee kurpitsan makusta: teetä, karkkeja, leivoksia, kahvia ja siis ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sitten kaikki tuotteet - esim iha perus mac and cheese tai maitotölkit - on koristeltu halloween aiheisilla kuvilla. Sit kaikki halloween asut on tullu joka paikkaan myyntii ja kaupoissa on ihan valtavat hyllyt esim pelkkiä Halloween-kortteja. Weird! Mut oikeestaan on tosi kiva päästä kokemaan ihan kunnon halloween, kun suomessa sitä ei erityisemmin juhlita!

Viime viikonloppuna oli tosiaan se AFS-leiri ja siellä oli ihan super kivaa! Oli kiva tavata kaikkia tän alueen vaihtareita ja sit meil oli kaikkee kivaa ohjelmaa kuten talent show, ja vedettiin sit toisen mun alueen suomalaistytön Essin kanssa ponileikki :-D Se oli ihan hauskaa, mutta se laulu-osuus oli vähän haastava...
Ja eilen olin mun koulussa olevan vaihtarin Eulylin perheen luona, kun AFS:n vaihtareita Buffalosta, New Yorkin osavaltiosta tuli kiertelee Washington DC:ssä ja niiden perhe oli majottanu ne. Tapasinki siis kaks ihan suuper mukavaa italialaistyttöö ja vietettiin hauska ilta niiden kanssa! (-:
Ainiin, kuultiin vielä siellä leirillä, että meillä on luvassa esim päiväretki NYC:iin (JEE!) ja sit talvella joku laskettelureissu, eli hauskaa ohjelmaa on luvassa!!

Ja loppuun kuvia! :-)


Eka starbucks-kahvi täällä
(tai oikeastaan kaakao)!

Tällaista herkkukaakaota pistäydyttiin sitten
juomaan kun oli se tornadovaroitus! (-:
Ja tältä näyttää Alexandrian metroasemalla


 Oltiin sellasilla kirjamarkkinoilla DC:ssäTässä mun kotikatu! (:

Ja nää loput kuvat on meidän taloyhtiöstä : )


Terkkuja kaikille!
Katri

PS. Ah ihanaa ilmat on suosinu! Tällä viikolla oli torstaihin asti sellanen 30°C, mut nyt vähän viileni johonki 23°C, mutta tosi mukava ja pehmee keli on (-:

3 kommenttia:

  1. näyttää ihanalta <3 toivottavasti nautiiit koko sydämellä! muista joku hieno asu halloweeninä ;-) t. yks epätoivonen koeviikkolainen

    VastaaPoista
  2. Oih kiitos, piristit mun päivää kommentillasi! :) Pärjäile koeviikon kanssa, kohta se on ohi ja sit taas helpottaa ja pidä joku hemmottelujuttu ku vika koe on ohi! Mäki täällä nyt sinnittelen ku meillä tuppaa nyt tulee aika paljon kaikkii kokeita ja esseitä..:/ Ja juu yritän löytää jonku kivan puvun(:!

    VastaaPoista
  3. Täältä kotoa käsin sinun elämä näyttää olevan täynnä aikamoisia seikkailuja. Ja sitten täällä sataa koko ajan.... aurionko on kadonnut kokonaan:( Yritä nauttia vaikka koulu painaa päälle. Onneksi teillä on siellä syksyllä monta juhlaa - ensin halloween ja sitten thanksgiving. Haleja. äiti

    VastaaPoista