tiistai 9. lokakuuta 2012

Homecoming week is almost here!

Heii kaikille lukijoille!!

Mä tutisen täällä kylmyydessä, täällä on _+12°C_ (!!!!!) en tiedä että mitä ihmettä rakas luontoäiti on nyt päämme menoksi suunnitellut, mutta joo ei oo mukavaa ku ei oo yli 20 astetta:(. Noh, huomiseksi on ainakin jonkun tietolähteen mukaan luvattu +22°C (hope so!), joten ehkä vähän helpottaa vielä tässä vaiheessa. Lähdin tosin sunnuntaina nelituntisen esseenkirjotuksen jälkeen iltakävelylle (Starbucks!) ja oli kerrankin ihanaa, ku sai pukea lämpimän takin päälle ja kävellä ulkona. Takastulomatka oli kyl ihanampi ku oli musiikit korvilla ja lämmin salty caramel hot chocolate kädessä. Mutta joo ei tää muuten niin kivaa oo, kun kaikkialla on kylmä. Noh, viime viikolla ei tapahtunut mitään erikoista tai erityisen mainitsemisen arvoistakaan. Lauantaina oltiin tosin paikallisilla taidefestareilla, ja yks katu oli suljettu varmaa 11 korttelin mittaselta alueelta. Siellä sitten myytiin kaikkia usein itsetekemiä juttuja ja jotkut ravintolat/kioskit myivät jotain naposteltavaa. Silloin tosiaan piti olla kylmä päivä ja olin varautunu farkkuihin ja pitkähihaiseen paitaan - Joo no jos paahtavan kuuma ja aurinkoinen (tosin uhkaavat pilvet horisontissa) ilma on kylmä, niin hyvä on, mutta mä paahduin ja olin iha kauhistunu:-D. Se oli tosin vika lämmin päivä eli en valita. No samana iltapäivänä oltiin ystäväperheen äidin ja kahden tytön kanssa shoppailemassa toiselle homecoming mekkoa ja löydettiinkin se sitten vihdoin. Illalla katseltiin leffaa :-).

Eilen oli Columbus day AKA vapaapäivä koulusta AKA shoppailupäivä! Mentiin mun koulun toisen AFS vaihtarin Eylulin kanssa Pentagon City Shoppin Mall:iin joka oli valtava! Siellä oli kaikenmoisia kauppoja, tosin useimmat valitettavan kalliita. Mun piti löytää farkut, kaulahuivi ja käsineet, mutta niitä ei itseasiassa löytynyt. Löysin kuitenkin pari ihan perustoppia, jotka on aina tarpeellisia (musta, beige ja valkoinen), kaulakorun (Homecoming dressin kanssa), korvikset, neuleen ja sitten jotain alusvaatteita. Farkut, kaulahuivi ja hanskat on vielä siis hakusessa, mutta ajattelin mennä old towniin katselemaan ensi viikonloppuna!

Tosiaan. Ens viikko on homecoming week, meidän koulussa AKA spirit week. Jokaiselle päivälle on siis joku "pukukoodi", esim heti maantaina ois kai tarkotus laittaa yökkärit, jee! Fiksuimmat varmaan päättelikin, että homecoming viikkoa seuraa itse homecoming, joka on siis puolentoista viikon päästä lauantaina (20.10). Sinne mulla siis on jo mekko, jonka toin suomesta. Sinä lauantaina on siis ensiksi Homecoming football peli ja sen jälkeen illalla homecoming dance, jonne mennään sen turkkilaisen vaihtarin kanssa. Aika monet tytöt menee siis yleensä just kavereiden kesken, niin näin mekin sitten ajateltiin; eihän elämäsä ainoaa homecoming dancea voi missata!!

Huuuh, no tällä viikolla mulla on edessä paljon kouluhommia, mutta viikonloppuna sitten helpottaa. 

Hehe, taas pari ihmetystä täältä päin (huomatkaa, että kokoan KAIKKI nää oudot asiat täältä tuolla ylhäällä näkyvään välilehteen)!
  • Kaikissa lavuaareissa keittiössä on sellanen ihme roskatuhoaja juttu, eli kaikki ruoka jota ei syödä heitetään vaan sinne lavuaariin ja sitten se moottoroitu juttu (joka menee päälle muuten samannäköisellä katkaisijalla kuin valot, testattu on) vetäisee ne roskat jonnekin.
  • Liikennevaloissa on sellanen samanlainen juttu ku yleisesti Euroopassa (ja kai muualla maailmassa ku Suomessa), eli ku saa alkaa ylittää tietä, niin liikennevaloissa näkyy se aika, kuinka kauan sulla on vielä aikaa jäljellä.
  • Täällä on hirveesti oravia :-D. Ja ne on tosi kesyjä.
  • Täällä lämmitetään taloja paljon enemmän niinku puilla (takkoja siis tarkotan) ja sit jos on kylmä päivä, niin ulkona on ihana savunhaju <3
Ja nyt sitten taas tavan mukaan loppuun muutama kuva :-)


Tää siis niiltä festivaaleilta

Tällaisen neuleen siis ostin (-:

Ja tässä vielä ne korvikset

Hehe, näistä en onnistunu saamaan kunnon kuvaa,
niin päätin sitten etsiä netistä... Mutta siis
joo ihan perustoppeja ostin ja toi kaulakoru
tuleen sen homecoming mekon kanssa. Se ketju
on siis tosi pitkä, mutta toi riipus nyt sitte näytillä:)

Puspus, terkkuja kaikille!
Katri

PS. Huomasin eilen shoppaillessani, että Hollister ei oo yhtään niin kallis kuin kuvittelin... Hehe, sinne siis jatkuu mun matka taas joku päivä, vaikken eilen mitään vielä ostanutkaan sieltä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti