sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Yayy, No school tomorrow!

Heyyy kaikille!

Sain itselleni käyttämättömänä lojuneen aika vanhan pöytäkoneen mutta valitukset sikseen, mulla on nyt kone ja voin piiitkästä aikaa bloggailla!! :-)

Umm no oltiin joskus kauan sitten sellasella halloween farmilla, missä myytiin kurpitsoja ja siellä oli kaikkia maatilan eläimiä ja hay ride:ja, country musiikkia soittava yhtye ja kaikkee muuta super jenkkitouhua. Se oli kyllä hauska kokemus ja pääsylipulla sain sitten valita itselleni kurpitsan ja löysinkin sellasen pienen täydellisen yksilön. 

Seuraavana päivänä mä menin yöksi sen turkkilaisen vaihtarin perheen luokse, koska oma hostäiti lähti New Yorkiin, no mä menetin mun äänen sit mukavasti ja seuraavana päivänä koulussa se sit katos kokonaan. Noh, sinä päivänä alkoi Spirit Week ja ensimmäinen teema olikin pajamaday, eli se oli sit kuitenkin iha hauskaa olla koulussa kipeenä pyjamassa. Seuraavan päivän vietin kuitenkin kotona ja sain mun äänen sit ihan mukavasti takasin. Keskiviikon pukuteema oli kai charity hat day, joka ei nyt iha hirveesti inspiroinu mua, kun yhtään hattua mulla ei oo täällä ees mukana, joten jätin pukeutumatta. Torstai oli joku jungle day ja mulla ei mitään eläimellistäkään hirveesti vaatevarastosta löydy, joten sinäkin päivänä tulin aika normivaatteissa kouluun. Perjantai oli Titan day tms ja sinä päivänä jokainen luokka pukeutu oman luokkansa värin mukaan, itse siis juniorina siniseen. Olin ostanu myös sellasen meiän koulun junioreiden t-paidan, niin se päällä olin sitten koulussa. Sinä päivänä oli siis myös pep rally, jossa oli kaikenlaista kilpailua, ja juniorit voittikin sitten koko homman, jee! Täytyy kyl sanoo et toi spirit week oikeesti valo muhun sellasta kunnon spirit henkeä ja nyt oon kyllä ylpeä Titan henkeen ja vereen! Lauantaina koittikin sitten homecoming game, eli mun eka futismatsi. Sitä oli kyl tosi hauska seuraa, ja me voitettiinkin kai 54-7 tai jotain vastaavaa, eli hyvin meni peli. Illalla olikin sitten homecoming dance, joka oli ihan hauska kokemus. Olisin itse kuvitellut, että se on enemmän formal, mutta siellä soitettiin pelkästään hip hop/disco musiikkia, jotten biletystähän se koko homma oli. Ei mitään valittamista siinä tosin ;-).

Tällä viikolla ei oo kyllä tapahtunut mitään kovin erikoista. Eilen tosin oli AFS:n halloween party ja siellä oli ihan super hauskaa, ainahan meillä AFSläisten kanssa on tottakai ;-). Itse pukeuduin jenkkityyliin cheerleaderiksi, kun olin ton puvun löytänyt ihan mukavaan hintaan. Tää päivä on taas kulunut aika pitkälti kouluhommien parissa, ja hurrikaania odotellessa. Hurrikaani Sandy iskee tänne nyt siis alkuviikosta (kai se on nyt  vähän alkanutkin jo). Tänään tuli myös iltapäivällä ilmotus ACPS:n (Alexandria City Public Schools) emergency sivulle että koulut on suljettu ainakin huomenna, joten Jeee!!!! :-DD Ja joo älkää huoliko, sisällä täällä on ihan turvallista, ja tarkotuksenani ei ollut lähteä ulos seikkailemaan, joten no worries. Tää koko hurrikaani juttu on kyllä vielä vähän mysteeri, koska kukaan ei tiedä tarkkaan että minne se tulee ja kuinka voimakkaasti. Tää DC area näyttää olevan pahin eli punainen alue, mutta sitä ei vielä tiedä. Nyt ulkona näyttää kuitenkin aika rauhalliselta ja sateiselta. Kaikki on kyllä hamstrannu ruokaa ja vettä plus taskulamppuja ihan kaiken varalta. Kuulemma myös DC:n public transportation on pysäytetty huomenna, ja toi on aika iso juttu, mutta saa nähdä onko kaikki vain liioittelua.

No huhhuh, saimpa paljon asiaa pieneen tilaan :-DDD. No nyt loppuun sitten kuvia kaikesta tapahtuneesta!:) Joo eli kannattaa klikkaa tota ekaa kuvaa ja kattoo ne kuvat silleen, ovat paljon parempilaatusia silleen. Ja video kaikesta tästä tulee myöhemmin, mutta tää kone ei hyväksy sitä formaattia.
Tämä ja noi ylemmät siis sieltä pumpkin farmilta!


Oltiin katsomassa Turkkilaisen vaihtarin
hostveljen regattaa!

Koulun jenkkifutis joukkue

Juniorit vs Seniorit köydenveto

Marching band ilman univormuja


Senioreiden T.C. huuto


Meidän junior paidan takaosa "Keep Calm
and Stay C14ssy"

Homecoming game
Marching Band

T.C. Army, eli meidän koulun armeija tms. Kaikki
 sen "jäsenet" on siis koulun nykysiä oppilaita

Marching BandMeidän cheerleader team pelipaidoissa

Koulun homecoming King&Queen valittiin

Minä, turkkilainen vaihtari ja hänen
hostveljensä ennen Homecoming Dancea


Joo tällästä tänään ACPS:n sivuilla, toivotaan että sama tulee huomenna myös tiistaista! ; )


Looking forward to the storm!
Katri

PS. Meidän alueella saatetaan siirtää Halloween ihan virallisesti johonkin toiseen ajankohtaan, kun tää hurrikaani on vähän huonosti tässä päällä!

1 kommentti:

  1. No huh, huh, sinulla riittää touhua. Kyllä täälläkin jännitetään miten hurrikaani etenee ja miten halloween- juhlien käy, kaikkea hyvää sinulle
    T Helena

    VastaaPoista