tiistai 13. marraskuuta 2012

Awesome weekend!

Heii vaan kaikille!


Nyt on taas sujahtanut vaikka kuinka pitkä aika viimesestä postauksesta ja päätin taas piristää kuulumisilla. Viime viikolla alkoi track ja harkat meillä on siis joka päivä koulun jälkeen viiteen asti. En oo tosiaan vähään aikaan urheillut niin kyllä on aika rankkaa, mutta kyllä se tuntui tänään jo helpottavana ja jaksoinkin juosta paljon enemmän kuin viime viikolla, eli jee, edistystä! Treenit on olleet tähän asti aika samanlaisia, aina aluksi juostaan kaksi kertaa kentän ympäri (2 x 400m) ja sitten yleensä on luvassa 3 mailin "triangle" (about 5km) tän jälkeen yleensä juostaan vielä lyhyempiä matkoja, tänään esimerkiksi 4 x 400m (= 1600m =1 maili). Noh, viime viikonloppu hurahti ihan super nopeesti, mutta täytyy sanoa että oli varmaankin tähänastisen vaihtarivuoteni parhaat hetket. Lauantaina olin viettämässä päivää DC:ssä italialaisen Alessandron ja egyptiläisen Ahmedin kanssa ja käveltiin oikeesti koko päivä ympäri DC:tä. Matkan varrelle sattui Washington monument (plus jenkkifutispeluuta sen juurella), Lincoln memorial, Gallery place ja China town. Lopulta meiän seuraan liittyi myös italialainen Camilla. Sunnuntainakin hengailtiin DC:ssä, tällä kertaa mukana oli joukko muitakin italialaisia, minä ja essi. Silloin hengailtiin enimmäkseen Washington monumentin juurella, mutta mentiin syömään cosi:in ja jälkkäriksi ostettiin frozen yogurtit. Mutta eihän sitä voi muuta sanoa kuin että vaihtarit on vaan niin mahtavaa porukkaa! Ens viikon sunnuntaina mulla on tarkotus lähteä italialaisten (plus ehkä joitain muitakin tulee) kanssa katsomaan Redskinssien matsia, jee!

Koulussa menee hyvin, eikä siellä oikeastaan trackin lisäksi oo mitään ihmeellistä. Tänään tuli juuri kurssinumerot postissa ja ihan mukavastihan mulla oli; 5 A:ta ja 2 B:tä. Ei paha siis! Ja sain enkun esseestä (tekoaikaa oli 5viikkoa) satasen eli täydet ja tästä oon super ylpee, varsinkin kun meidän honours kurssilta vaan 5 mun lisäks sai saman arvosanan. 

Unohdin mun kameran kotiin viikonloppuna kumpanakin päivänä, joten siitä ei nyt mitenkään hirveesti oo kuvia, mutta päätin teitä piristää mun kokeilla, eli niistä saatte sitten kuvat:D.

Enkun essee! Ja täällä tosiaan opettajat
ihan oikeesti siis kommentoi kaikkia lauseita
kuten kuvasta näkyy :-DD.

Ranskan koe ja 100 :-)), Jee!

Täällä kokeet on yleensä pelkkää monivalintaa
ni sitten kokeissa on tollanen scantron, eli siis
opettaja vaan syöttää sen jonku koneen läpi
ja se kone sitte tarkistaa oikeet vastaukset.

Meidän frozen yogurtit :-) ja Essille kiitos kuvasta!
Ääh kuvat ei nyt ihan asettuneet hyvin mutta joo!

Terkkuja!
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti