sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Food, food and food ♡

Moii kaikille!

Nyt on sitten vietetty elämäni eka aito jenkki-Thanksgiving! Kuten otsikostakin voi päätellä, on tullut syötyä ja paljon, haha. Kaikki thanksgiving ruoat oli iha super hyviä ja niitä tuli sitten syötyä tottakai torstaina, joka oli virallinen Thanksgiving, sekä myös perjantaina ja vähän lauantainakin.

Keskiviikkona oli siis eka ihana lomapäivä, ja mentiin Essin kanssa tosiaan DC:hen ja metniin katsomaan vika Twilight-leffa. Olihan se nyt pakko nähdä, ku sen on niin tän ajan ilmiö tai jotain. Leffa oli ihan hyvä, oltiin kummatkin varauduttu pahempaan, niin ei se ollut ollenkaan hassumpi. Siellä oli pari jotain true fania, jotka oli ihan innoissaan kaikissa "tappelu-kohdissa" ja naureskeltiinkin niille Essin kanssa. Huomasin samalla taas pieniä eroja Suomen ja USAn välillä, leffateattereissa ei ollut paikkanumeroita, kaikki ruoka siellä oli sikakallista (kyllä, kalliimpaa kuin suomessa), mutta liput taas oli vähän halvempia. Sitten siellä otettiin sun leffalippu kun astuit sisään sinne teatterialueelle, eli periaatteessa voisit käydä katsomassa vaikka kuinka monta leffaa kerralla, kun sen itse teatterisalin ovella ei lippuja tarvittu. Ostettiin myös mäkin perinteiset juustohampparit (jee, dollarin juusto :DDD) ja samaltahan ne maistuu myös täällä päin maailmaa ;-).

Torstai tosiaan oli se varsinainen thanksgiving päivä ja mentiin aamulla hostäidin siskon luokse ja katseltiin perinteistä Thanksgiving paraatia NYCin Macy'siltä. Alotettiin jo aamulla herkuttelu, siellä oli pöytä koreana kaikista marjoista, hedelmistä, kinkusta ja piirakoista. Tän jälkeen mentiin kotiin laittamaan turkey täytteineen uuniin ja tehtiin muutkin meidän vastuulle annetut ruoat. Neljän aikaan lähdettiin meidän tuttavaperheen luo ruokiemme kanssa ja mentiin nauttimaan sitä itse Thanksgiving ateriaa. NAAAAM! Tarjolla oli villiriisiä ja pomegranaattiomenan siemeniä, kokonainen kalkkuna ja sen herkkutäyte, bataattia, perunamuusia <3, vihreitä papuja, kurpitsapataa, puolukkahilloa, kastikkeita, piirakoita ja kaikkee tällasta.

Perjantai oli black friday, mutta pysyttelin kaukana kaupoista, oli kuulemma sellasta meininkiä, että kannatti pysyä kaukana.  Illalla mentiin katsomaan kun kaupungintorilla sytytettiin joulukuusen valot ja siellä oli myös jotain muitakin esityksiä. Launtaina menin DC:hen vähän joululahjaostoksille ja sillon taas syvistelin, et kuinka ihana kaupunki se oikeesti on. En usko, että suosittelisin viikon lomaa DC:hen, mutta siis se on ihana kaupunki asua (taino Alexandriahan nyt on ihan vieressä) ja ois varmaankin ihana paikka vierailla esim pitkän viikonlopun ajan. Mutta joo, kävelin siis kaupungilla ja kävin useissa kaupoissa ja nautin rauhallisesta ja hiljaisesta black fridayn jälkeisestä päivästä. Tänään eli sunnuntaina oon nyt vaan sitten ottanut ihan rauhassa ja yrittäny kerätä voimia taas täyteen kouluviikkoon...

Nyt loppuun kuvia Thanksgivingistä ja sitten tosi vanhoja kuvia, joita päätin lisätä tänne. Noista muista kuvista suuuuuperkiitos Essille, joka ihanasti kantoi kameraa mukana (munkin pitäis oppia pitämään sitä aina mukana ja ottamaan enemmän kuvia ihmisistä...). Noi halloweenkuvat puolestaan taisivat olla turkkilaisen vaihtarin Eylulin otoksia. Ja joo, pahoittelen, et noi jotkut kuvat tulee vähän myöhässä :-D.


All the pumpkin & apple pies

Turkey!


Tofurkey! Eli siis Tofusta tehty "kalkkuna"...
Ei ollut kuulemma mitään herkkua :-D
 


Traditional Thanksgiving football game! Eli siis
katottiin Redskings vs. Texas Cowboys peliä, joka
me voitettiin ;-)

Tänään koristeltiin meidän
minijoulukuusi, Oi!

Mä olin cheerleader ja italialainen
Alessandro football player ni päätettiin
ottaa kuva, haha :-)!

Jee, the Finns!

Me T.C. Williamsin oppilaat, eli minä
ja turkkilainen Eylul.

Minä ja Essi
Hehee, tässähän me vaihtarit Washington monumentin
juurella. Ihanat ihmiset!
I look like I'm falling asleep... Joo en tiedä miksi,
mutta kaikki muut ainakin on söpöjä (-:

Wish me luck for the school week! ;-)
Katri

PS. Täällä alkaa kaikki jouluvalmistelut virallisesti heti Thanksgivingin jälkeen, joten joululauluja on kuunneltu ja koti jo koristeltu. Love it!

2 kommenttia: