keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Greetings!

Moikka taas kaikille!

Tuli ihan yhtäkkiä into kirjoittaa, niin ajattelin että haha, no mikäs siinä sitten.
Kouluviikko on taas lähtenyt ihan normaalisti käyntiin, vähän rankaltahan sen aluksi tuntui kun oli pitkä loma takana, mutta nythän ollaan jo yli puolessa välissä ;-)!

Tällä viikolla on tehty koulussa CRT-kokeita, joita voi tehdä oikeastaan mistä tahansa "tavallisesta" aineesta, eli esimerkiksi historiasta, enkusta ja matikasta plus muista luonnontiedeaineista ym. Opettaja sai mun käsittääkseni päättää, teetättääkö testiä meillä ja tähän mennessä oon itse sen tehnyt historiassa ja englannissa, huomenna on luvassa kemia ja matikka.  Se itse koe on aika basic, se tehdään netissä ja sisältää monivalintakysymyksiä aiheista joita ollaan käsitelty, ja oon pärjännyt ihan ok. Kyllä uskon että jenkit pärjää aika helpostikin mua paremmin, koska ne kysymykset tuntuu olevan aika nippelitietoa esim USAn itsenäisyysjulistuksesta ja jostain tälläsistä, mistä oon vähän pihalla. Sitten siinä enkun kokeessa, jota tänään väsäilin, oli aika paljon sellasia sivistyssanoja, joita piti tietää... Hehe, se on aina kiva kun noissa monivalinnoissa voi vähän arvailla :-D! Nojoo, ei noi numerot vaikuta kuulemma ollenkaan kurssiarvosanaan, ne kertoo enemmänkin koulun tasosta tai jotain, niin ei huolta.

Track on mennyt tällä viikolla ihan hyvin myös! Meidän coach jakoi meidät maanantaina Varsity ja JV joukkueisiin (ite oon JV:ssä) ja sitten sen mukaan meille on määrätty tietty ohjelma jokaiselle päivälle. Mulla menee ihan mukavasti, eilen oltiin yhden tytön kanssa yhdessä ekana valmiita, kun juostiin yhdessä ja tänään olin ite sitten ekana valmis. Ikinä en oo kovin urheilullinen ollut, mutta kai sitä huomaa, että harjoittelun myötä kehittyy. Muistelinkin just tänään juoksiessa, että kuinka olin sillä kolmen mailin matkalla miettinyt jo ihan uupuneena alle yhden mailin kohdalla, että milloin tää rääkki loppuu, haha. Lauantaina meillä on sitten eka track meet, joka on siis periaatteessa sellanen "kisatapahtuma", mihin yleensä osallistuu meidän koulun lisäksi 2 muuta koulua. Kilpaillaan sitten eri sarjoissa ja jotain, en tiedä vielä ihan tarkkaan. Oon sinänsä ihan excited, mutta vähän kyllä harmittaa, että meillä on noita tästä lähtien joka lauantai, ja siellä pitää olla 6:45 am... Kyllä. Ja ne kestää kuulemma sinne 12 tai 1 asti, joten jää sitten aina aika vähän aikaa muulle ohjelmalle :-/. Noh, katsotaan nyt.

Juu oon tällä viikolla päättänyt tutustua oikeen kunnolla tohon kouluruoan ihmeelliseen maailmaan, ja ostaa lounaan koulusta joka päivä. Hengissä ollaan vielä! No ei haha, kuten oon aiemmin sanonut, on se ruoka oikeesti aika hyvää. Oon oppinut myös, että mistä löytää ne terveelliset vaihtoehdot ja eilen esim. tuli maistettua yhtä älyttömän hyvää kinkkuwrappia ja salaattia! Löysinkin meidän koulun ruokatarjonnan netistä, ja ajattelin että voisin niitä tänne linkittää, niin ehkäpä muuttuu se ajatus ja ennakkoluulo, mikä ainakin mulla oli tosi vahvana ennen kuin tänne tulin! Joo, löytyyhän tuolta tosi paljon epäterveellisyyksiä, mutta löytyy kaikkee terveellistäkin :-)!! Ja kouluruoan hintahan on siis 2,60$ eli aika tarkalleen 2€.On tullut joskus maistettua tota pepperoni pitsaa ja se on kyllä hyvää! :-D

Toi perjantain Chicken Fajita on kaikkien lemppari, ja se on kyllä
ihan tosi hyvää!

Täältä en oo mitään vielä maistanut, mutta pitää tosiaan kokeilla!

Täältä saa kaikkia hyviä lämpimiä voileipiä! 
Täällä on ihan taivaalliset wrapit ja sitten siihen saa vielä
sellasen isohkon salaatin toveriks, YUM!

Tällä kertaa ei taida olla muuta, terkkuja sinne Suomeen ja selvitkää lumikaaoksesta, täytyy sanoa että mulla on jopa vähän jo ikävä lunta... Noh, ensi vuonna sitten taas sen pariin :-D!

Katri

PS. NYC trip on ens viikon lauantaina, I'M SO EXCITED!

2 kommenttia:

  1. oi ompas kiva blogi! (: liityin lukijaks
    veeruskaaa.blogspot.fi jos kiinnostaa :D

    VastaaPoista