tiistai 20. marraskuuta 2012

Thanksgiving is almost here!

Heii kaikille!

Kirjottelen nyt itseasiassa tätä blogitekstiä koulusta käsin, kun oon saanut valmiiksi kaikki tunnin tehtävät.

Voisin nyt vaikka alottaa kertomalla viime viikosta. Eli track jatkui taas ihan normaalisti ja meidän coach lisää juoksumatkaa aina väliajoin, eli kyllä se aika rankkaa aina välillä on. Keskiviikkona juostiin about 6 mailia, joka on 9.5km, huh! Noh, huomasin sitten torstaina kun kävelin aamulla pysäkille että mun nilkkaa vähän kivistää ja se reunimmainen luu muljahtelee silleen vähän ikävästi ja menin ennen treenejä trainerille, joka kokeili kaiken maailman juttuja ja sanoi sitten että se antaa mulle kepit, koska nilkassa on joku ongelma ja kertoi myös että mulla on säärissä penikkatauti (tää on kuulemma tosi yleistä jos alottaa juoksemisen).  No, niillä mä sitten liikuin sen torstai-illan, mutta perjantai aamuna nilkka tuntu jo paremmalta, ja huomasin että kävelen paljon helpommin ilman keppejä, kuin niiden kanssa. Menin sitten koulun jälkeen taas sinne trainerille ja ne anto mulle jäitä siihen nilkkaan ja kokeili taas eri juttuja. Eilen menin sitten jo taas treeneihin, kun sitä nilkkaa oli vähän kuntoutettu ja mua neuvottiin laittamaan jäätä siihen 20 minuutiks aina kun oon treenannut. Ei siis huolta, kaikki hyvin. Toi koko trainer juttu hämmens mua jotenkin, taisiis meillä on tosiaa täällä koulussa sellanen aika iso kuntoutuskeskus, jonne tullaan aina minkäkin vaivan kanssa ja siellä on 4 sellasta kuntouttajaa. Tää koulu panostaa urheiluun niin paljon, niin ilmeisesti sille sitten on tarvetta!

Kävelin perjantaina ympäri koulua, kun hostäiti oli tulossa hakemaan, ja mulla oli vapaa-aikaa. Koko koulu oli ihan tyhjä, mutta opettajat työskenteli omissa luokissaan. Huomasin sitten että täältä löytyy culinary art:ia varten sellanen valtava keittiö, ihan niinkuin jossain kunnon ravintolassa, eikä mitään suomen kotitalousluokka-tasoa. Samoin täällä on myös opetusta ihmisille, jotka on kiinnostuneet kauneudenhoidosta, eli kampaamokeskus plus muuta kauneudenhoitoon liittyvää juttua. Täällä ei siis tosiaan ole ammattikoulua, että jos kiinnostaa tolle alalle lähteä, niin ottaa vaan niitä kursseja koulusta. Täältä löytyy myös sitten ne basic puutyöluokat ja tällästa. Huomasin myös kävellessäni, että tosi monet opettajat on sisustaneet oman huoneensa (siis jos kyseessä on esim joku opo tms, jolla on oma toimisto) ihan huolella, esimerkiksi yhdellä naisella oli sellaset tummahkot kukkatapetit, hienot matot lattialla, pari kunnon nahkasta nojatuolia, pöytä pöytäliinoineen, kynttilöitä ja kahvitarjoilu. Ehkä ne tällä tavalla yrittää saada oppilaita tulemaan sinne tai jotain.

Lauantaina oli Finnish bazaar! Jee! Eli siis suomen suurlähetystö oli järjestänyt yhteistyössä jonkun Finland järjestön kanssa sellasen tapahtuman, jossa myytiin kaikkea suomitavaraa, esim neuletuotteita, pullia, suklaata (!!!) ja muuta syötävää. Mä nautin tästä ihan kunnolla ja ostinkin 2 levyä (ylihinnoiteltua) fazerin sinistä, ah! Maistoin myös joulutorttuja ja ihastelin kaikkee muutakin suomalaista. Oli tosi hassua kuulla, kun siellä oli paljon suomea puhuvia ihmisiä ja sitten joulutorttuakin ostaessani jäädyin ihan täysin, kun se myyjä alkoi jotain höpöttää suomeksi. Haha, no eipä siinä mitään, hauskaa oli! Tän bazaarin jälkeen matkattiin jonnekkin kauppakeskukseen ja mä sain vihdoin hommattua ittelleni talvitakin ja farkut, kummatkin Hollisterilta :-). Illalla hengasin Old townissa italialaisen vaihtarin kanssa, joka asuu pääasiassa viikonloppunsa isovanhempiensa luona täällä Alexandriassa.

Sunnuntaina me (minä ja italialaiset :D) mentiin kattomaan Washington Redskinssien peliä ja siellä oli ihan huikee tunnelma. Katsomot oli täysiä ja vaikka Redskinssien kausi on ollut tähän asti ihan surkea, voitti se reilusti ton Philadelphia Eaglesia vastaan pelatun pelin. Haha, ehkä meidän läsnäolo toi onnea tai jotain. Tää peli kesti reilut 3 tuntia ja ennen sitä nautittiin aamukahvit Starbuckissa, ei paha:).

Eilen ja tänään on ihan normaalit koulupäivät ja huomenna alkaa vihdoin kauan odotettu Thanksgiving holiday! Luvassa on ilmeisesti paljon ruokaa ja rentoutumista! Itse thanksgiving on torstain ja huomenna on ihan tavallinen päivä, joten ajateltiin mennä minä, Essi ja italialainen Sara katsomaan jotain leffaa keskustaan. Lupasin myös auttaa thanksgivin ruoanlaitossa, I'm so excited! Perjantaina on black friday, eli ihan järjetön shoppailupäivä, mutta en tiedä vielä suunnitelmista. Hostäiti ainakin sanoi, että pysyy todella kaukana kaikista kaupoista, mutta saa nähdä jos vaihtarien kanssa keksisi jotain tekemistä.

Tässä nyt sitten runsaasti kuvia! :-)

Fazerin sinistä <3

Pullaa <3

Tällasta ne heilutteli aina Redskinssien touchdownien jälkeen


Tässä oli pelin hienoin touchdown ;-)Tän nappasin tänään koulun ruokalasta, että tältä näyttää
Tässä kuvassa näkyy nyt about puolet, mutta joo, saatte ehkä ideaaHappy thanksgiving!
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti