keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Christmas time!

Jouluiset terkut kaikille!

Alotan tän postauksen nyt sellasella haasteella, jonka bongasin eräästä vaihtariblogista ja kun tää kirjoittaja oli haastanut mukaan kaikki vaihtariblogien kirjottajat, ni päätin tarttua haasteeseen, jee!


Säännöt:
x Kerro 11 asiaa itsestäsi.
x Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
x Keksi 11 uutta kysymystä.
x Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.

11 asiaa minusta (haha, osa näistä on iha random):
1. Jouluaika on mun lemppariaika vuodesta
2. Ulkomaanmatkat on mun elämän valo ja matkailusta en vois ikinä luopua
3. Aasialainen ruoka on parasta
4. Aion aikuisena ottaa itselleni koiran, ja löytää siis tottakai jonkun sellaisen rodun, joka on allergisillekin hyvä
5. Tää vaihtovuosi on varmasti elämäni tähän mennessä paras ratkaisu
6. Inhoon siivoamista älyttömästi, mutta sekasortoa enemmän kuin mitään muuta, eli mut nähdään aika siivona ihmisenä yleisesti
7. Musta on kasvanu täällä oikee shoppaushullu, en tosiaan tiiä miten saan kaiken kotiin...
8. Täällä Forever 21 ja Hollister oli lempikauppoja!
9. Mä saan välillä (erityisesti täällä) jotain ihan ihmeellisiä raivokohtauksia (onnistun kuitenki lähes aina pitää ne sisälläni) ja saatan esimerkiksiä hermostuu älyttömästi, jos yks tyttö mun koulubussissa on aamulla liian ilonen tai muuta vastaavaa.
10. Inhoon sitä ku on kylmä ja palelenkin koko ajan
11. Silti lumi on mummeesta ihana osa vuotta, tosin tykkään siitä vaan sen parin ekan viikon ajan.

Haastajan kysymykset:

1. Lempi jouluelokuva?
Aah no tätä just pohdin tossa sunnuntaina kun olin joululeffaa ittelleni valitsemassa, mutta sanoisin että kyllä Holiday on se ykkönen.

2. Miksi perustit blogin?
Mä oon liian laiska pitemmän päälle pitää mitään päiväkirjoja ja halusin saada kaikkee ylös tästä vuodesta. Muutenki oli bloggailu jo kiinnostanut jonkin aikaa, niin päätimpä lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

3. Lemppari appsit ?
Tylsän päivän pelastaa hauska peli kuten Angry Birds tai Cut the rope! Aah yritin miettii pääni puhki, muttei tuu muita mieleen. Varmaan siitä syystä että mun kännykkä on vähän vanhempaa mallia, niin melkein kaikki uusimmat appsit ei ees sovi mun kännykkään...

4. Jos sun pitäis pukeutuu yhteen vaatteeseen loppuelämä, mikä se ois ja miksi?
Farkut. En tiiä onks mul jotenki kieroutunut mukavuudentunne mutta mummeest tiukat farkut on hirveen mukavat :-D!

5. Elämäsi tärkein henkilö? Miksi?
Eih tällästä voi kysyy:D... Mut siis nii en tiiä joku perheenjäsen tai kaveri tai jotaii ku ne on nii läheisii ja tärkeitä ja tukee mua aina ja kaikkee... Kauheeta en haluu valita ja älkää nyt ihmiset loukkaantuko en tykkää laittaa ketään järjestykseen mutta eiköhän Äiti oo se ykkönen.

6. Kuvaile unelmalomasi; kenen kanssa, missä, kuinka kauan, mitä tekisit/tekisitte?
Parhaan kaverin kanssa lähtisin niin pitkäks aikaa kun mahdollista Aasiaan, varmaankin Thaimaahan ja siellä sitte rentouduttais, syötäis hyvin, shoppailtais ja nautittais olostamme Arskan kanssa.

7. Paras asia sun perheessäsi?
Toivottavasti täl nyt tarkotetaan suomiperhettä mutta siis me ollaan läheisiä perheen kaa ja kaikki on kiinnostunu ja osaavia vähä eri asioissa ni toimitaan aika hyvin yhteispelillä ja autetaan toisiamme jos missäkin ongelmissa.

8. Tän hetkinen lempiartisti/bändi? Ja lempparibiisi niiltä.
Ei oikeesti pysty vastaa tähän kun ei mulla yksinkertasesti oo mitään lempparia ja kuuntelen ihan kaikkee ja kaikenlaista. Nojoo kattelkaas vaikka tota mun soittolistaa ni tajuutte ehkä jotai.

9. Miten kulutat aikaasi kun sulla on tooooooosi tylsää?
Nooh, tietokone taitaa olla tylsien hetkien ilo numero yks aika selkeesti:D. Jos on tylsää nii oon yleensä facebookissa ja valitan kavereille et on tylsää ni yleensä siit tulee jotai keskusteluu. Sit selailen just blogeja ja sekä suomen että jenkkien iltapäivälehtii.

10. Kumpi on kivempi juhla; joulu / UV ?
Joulu, Joulu ja Joulu.

11. Kolme toivetta.
1. Toivon että tää vuosi jatkuu samalla mallilla ja kaikki menee hyvin sekä et tää aika ei mee liian nopeesti. 
2. Sit toivon että ihmiset suomessa ei oo unohtanu vielä muaa 
3. ja sit toivon että ku tuun Suomeen ni koulu ei oo liian vaikeeta!


Mun kysymykset!
1. Kuka on sun tärkein henkilö kohdemaassa?
2. Lempileffa ikinä ja miksi?
3. Mikä on kummallisin uni minkä oot nähnyt?
4. Mikä oli pahin pelkosi ennen vaihtoon lähtöä ja kävikö se toteen?
5. Mitä ootat vielä loppuvaihtarivuodelta?
6. Lempivuodenaika?
7. Jos saisit ihan minkä tahansa kyvyn itsellesi, mikä se olisi?
8. Mikä on number 1 biisi tällä hetkellä sulle?
9. Kolme toivomusta vaihtarivuodelle!
10. Miksi päätit lähtee vaihtoon?
11. Ootko ollu tyytyväinen tähän menneessä vuoteesi ja onko odotukset kohdanneet todellisuuden kanssa?

Kaikki vaihtarit joilla on blogi ja luette tätä ni heitän haasteen teille! Ja sit jos tartutte haasteeseen ni laittakaa vaik kommenttii tänne blogii ja linkatkaa teiän blogi ni voin käydä kurkkailee!:)

Jeee nyt kerron taas vähä kuluneesta!
Torstaina tosiaa vietettii mun synttäreitä ja koulun jälkeen mua odotti kyllä synttärilahjoista paras, suomipaketti oli saapunut! Sieltä löyty villasukat, lehtiä, joulukoristeita, pari synttärilahjaa ja sitten joululahjoja. Oli kyllä oikeesti ihana yllätys!! Meille tuli syömään hostäidin sisko ja tän poika ja sit Essi ja satiinkin nauttia perinteikkäästä makaronilaatikosta, nam! Huomasin kyllä torstaina jo et nyt on jotai flunssaa vähän tulossa, kun oli hirveen nuhanen olo. Perjantaina sain herätä aamulla ihanaan päänsärkyyn, joka osottautuki sitten aamupäivän kuluessa aika voimakkaaks migreeniksi. No vetäsin sitten omasta laukusta löytyneen 500mg panadolin ja hostäidin antaman "supervoimakkaan" särkylääkkeen (220mg) ja sillä sitte selvisin jonkun matkaa iltapäivästä vähän vähemmissä kivuissa. Illalla tuli taas ihan täysillä migreeni takas ja lauantainakin se vielä jakso kivistää mukavasti koko päivän. Että tällästä mukavaa siis silloin. Hostäitiki onnistu nappaa jonkun bakteerin ni seki oli lauantaista lähtien parin päivän ajan sängyn pohjalla. Nojuu sunnuntaina lähin DC:hen ku piti ettii vielä tolle hostäidin siskon perheelle lahjaa ja lähinki sinne sit yksikseni. Liikkeellä oli jotenki tosi vähän porukkaa ja olin muutenki iha jossai tokkurassaki vielä, ku olin viettäny edelliset 2 päivää sängyssä. Noh, lahjoja en löytänyt mutta tulipahan vähän nähtyä joulusta DC:tä. 

Jouluaattoaamuna ei ollu kyllä yhtään joulunen olo ja jotenki vaa vähä ärsytti ku toi hostäitiki uhkaili ettei välttämättä lähetä sinne juhliin mitkä on siel siskolla etku se on nii kipee ja kuvittelin jo ihan superhehkeetä joulua yksin omassa huoneessa. Noh, lähdettiin kuitenkin sinne ja sain mun joulufiiliksen vihdoin kun siellä oli ihmisiä ja koristeita ja lapsia ja ruokaa ja kaikkee <3 ! Jee! Nojuu siellä oltiin siis silloin ja mentiin yöksi kotiin. Joulupäiväaamuna mentiin joulukirkkoon, joka oli katolilainen ja hämmens mua ihan liikaa ja sitten sen jälkeen taas sinne siskolle. Syötiin iso joululounas, joka on siis se pääateria. Meillä oli perunamuusia, parsaa, karpalohilloketta, salaattia ja sitten sellaset superherkku sisäfileepihvit. Ei kovin joulusta ei, mutta ainakin ihan älyttömän hyvää. Tän jälkeen availtiin lahjoja (me ei avattu niitä silloin heti aamusta niinkun ne lapset oli tehneet) ja tän jälkeen tultiin taas aika myöhään takasin kotiin. Tänään lähettiin aikasin aamulla vaihtarien kaa Pentagon City Malliin shoppailee ja oltii siel iha kunniakkaasti koko päivä, mut hauskaa oli. Kaikkialla oli ihan superisti alennuksia, ni löysinkin sitte kaikkii löytöi hollisterilta ja f21:stä!

Nyt tarkotuksena vaa rentoutuu ja lepäillä + viettää hauskaa aikaa ihmisten kanssa joululomalla, koulu alkaa ensi keskiviikkona...

Tässä vielä kuvia!
Tää söpötys tulee meille hoitoon kai ens sunnuntaina pariks tunniks!

AAH KIITOOOS!! <3 Tällästä ihanaa sain suomesta synttäri
ja joululahjaks plus sit kaikkee muutakin tosin mutta joo,
 paras joululahja ikinä!

Vielä vähän jouluisissa tunnelmissa,
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti