perjantai 7. joulukuuta 2012

Happy Independence day, Finland!

Heeei kaikille taas!

Toi otsikko on nyt vähän jäljessä, mutta silti, hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! Mä olin eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi ihan isänmaallinen ja kuuntelin koko päiven Maamme-laulua ja Finlandiaa, illalla luvassa oli kurkistus linnan juhliin! Kyllä sitä varsinkin tällaisten juhlien merkeissä muistaa arvostaa Suomea, mutta ei sillä, etteikö tässä maassa olisi myös omia huippujuttuja!

Viime lauantaina oli siis mun ensimmäinen track meet. Herätys oli liian aikasin, ja oma juoksu oli vasta siinä 11 kieppeillä, joten tää vähän ärsytti mutta ei siinä mitään. Olin jostain syystä ihan super jännittynyt ja kädet vaan tärisi. Noh, olin mun omassa sarjassa neljäs tai viides, paras T.C. Williamsin juoksijoista, joten oon kyllä tyytyväinen! Tän jälkeen tulin pikapikaa kotiin suihkuun ja lähdin DC:hen viettämään hauskaa päivää  italialaisen Alessandron, uusiseelantilaisen Bernadetten ja näiden liaisonien kanssa.  Oli tosi hauskaa, as always! Sunnuntai meni perus jouluostostelujen ja koristeluiden parissa.

Tää viikko meni itseasiassa aika nopeasti kaiken kaikkiaan. Koulun tunneilla on seurattu opiskelua (tai ainakin yritystä on) ja sitten luncheilla nautittu kavereiden seurasta ja tälläkin viikolla kouluruoan antimista. Treenitkin on treenattu joka päivä koulun jälkeen. Ei kai mitään erikoista ole kuitenkaan tapahtunut.  Aah niin joo, oon myös iloisena siirtynyt joulukuun viettoon! Kuuntelen koneella ollessani toivontuottajien nettiradiota, kun niistä biiseistä tulee enemmän jouluinen olo, kun paikallisten radiokanavien poppibiiseistä, missä puhutaan vähän Mariasta. Oon kyllä sitten samalla huomannut näiden masentavuuden, varsinkin kun yritin selittää hostäidille, mistä "Varpunen Jouluaamuna" kertoo... 

Tänään oli tosiaan kauan odotettu vapaapäivä, ainakin jossain määrin. Sain nukkua myöhään, joka oli ihanaa, mutta meillä oli kyllä track treenit 3.45pm, joten se vähän häiritsi tota vapautta, kun en voinut koko päivänä oikein mitään tehdä... Treenit meni kyllä yllättävän hyvin tänään, juoksin sen 3 mailia vähän alta 25min ja tein kyllä mielestäni oman ennätykseni tänään! Katsoin illalla myös vihdoin sen meidän koulusta kertovan leffan "Remember the Titans" ja täytyy kyl sanoa, että se oli ainakin omasta mielestä ihan huippuleffa! Suosittelen sitä kyllä kaikille, joita aihe ees vähän kiinnostaa. Täytyy kyl sanoa, että oli vähän painostusta kattoo se, kun multa on kaikki tullu kyselee ja puhuu siitä, jopa esim muut vaihtarit... No mut nyt sekin aukko sivistyksessä on täytetty ;-). Meidän koulusta löytyy tosiaan jotain tauluja siitä leffasta ja sitten valtava vitriini, joka on omistettu tolle joukkueelle. Meidän liikuntasali on nimetty myös yhden pelaajan mukaan, mutta en nyt sitten toisaalta ole ihan varma, että onko kyseessä tän nykysen koulurakennuksen liikuntasali, vai sen vanhan. Mä löysin siitä leffasta myös paljon samanlaisuuksia, kaikki T.C. Williamsin logot oli vielä samanlaiset ja esim. The mighty Titans (tai Titan Pride -songiksi me sitä nykyään kutsutaan) oli siinä leffassa, ja se oli aika hauska, että on se on säilynyt tänne asti, koska me sitä viimeksi just pep rallyssä laulettiin! Tässä alla siis video siitä :-).Lähetin myös postipaketin Suomeen vihdoin tänään, ku sain kaiken metsästettyä sisältöön! En vielä kerro, mitä pakettiin laitoin, mutta ehkäpä saatte joulun jälkeen sitten lisää informaatiota tästä:).

Jee huomenna tosiaan oottaa kauan odotettu NYC-reissu! Herätys on 4am, mutta eipä haittaa, kun on hyvä syy ;-). Luvassa toivottavasti paljon shoppailua ja kivoja nähtävyyksiä + tietty mahtava AFS porukka. Ei siis voi olla kuin hauskaa!

Seuraavassa postauksessa saattekin sitten kuulla NYCistä kaikkee ja kuviakin toivottavasti on ihan kiitettävästi.

Ja nyt loppuun kuvia, päätin nyt sit laittaa jotain random juttuja tänne, joista en oo saanu viel aikaseks kuvia laittaa!Tän kuvan laatu vaan on päätähuimaava,
mutta tässä yks esimerkki meidän koulussa
olevasta "Remember the titans" muistuksesta


Tällainen paketti on Suomeen odotettavissa!
Tilaa ei ollut paljon, mutta toi on täys :-D!

Tässä on mun Hall Pass, eli jos haluun poistua luokasta
tunnin aikana, niin tää pitää täyttää ja allekirjoituttaa

Toi kuva on karmee:D... Mutta joo tässä mun school ID!

ID:n takaosa, ja toi tarra tarkottaa, että
saan liikkua activity busseilla treenien jälkeen

Mun DC metro smart trip card!

Mun DC avaimenperä ja sitten toi Giant juttu on
ruokakauppa Giantin kanta-asiakaskortti (joomitä?!)

Mun kilpailushortsit!

NYCiä ootellessa ;-)!
KatriEi kommentteja:

Lähetä kommentti