keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Christmas is coming!

Heii kaikki! :)

Päätimpä täs nyt keskiviikkoillan ratoksi alkaa jotain postausta kirjottelee vaik ei täs nyt mitää kovin ihmeellistä oo tapahtunu, mut voin kuitenki kertoo mitä täs nyt on viikon mittaan tapahtunu!

Lauantaina Essi siis tuli meille illalla ja tehtii joulutorttui ja katottii leffaa ja tällasta. Aamulla lähettii sit AFS Christmas Partyihin, jotka oli Marylandissä ja sinne otettii siis mukaa ne joulutortut, ku sitä varteen oltii ne väsättykki. Joo täältä ei siis tosiaa luumumarmeladia löytyny, eikä liioin omenamarmeladiakaan ainakaa lähikaupasta, ni ostin sitten Apple jelly:ä... Nojoo, jo siinä vaiheessa ku kattelin reseptistä että niihin pitää laittaa täytteeks uuninkestävää marmeladia ni tuli vähän sellanen "ohoh" olo :D. No joo se jelly alko kuplii uunissa ja se vähä levis sillee jänskästi mutta siis oikeesti niist tuli tosi hyvii! Tehtiin niitä vaik kui paljon ja kaikki meni, eli oltiin iha jeejee! Ne joulupartyt oli muute aivan ihanalla alueella, ja se talo varsinki alko muistuttaa jo sitä Täydelliset naiset -osastoa. Ihmisiä siellä oli aika paljon ja oli kyl kiva taas nähä vaihtareita ja jutella kaikkee. 

Maanantaina alko taas kouluarki ja menin taas koulun päätteeks trainerille, kun mun ei tosiaan oo annettu juosta, kun tää penikkatauti alko vaivaamaan. Tiistaina mulle annettiin puolestaan lupa juosta tai no mun lapussa luki et "slow jogging" ja meidän coach sanoki sitte meille, et voidaan juosta key loop eli 1.5 mailia ja se oliki ihan kiva. No tän jälkeen tehtiin sellasii lyhyitä juttuja kentällä ja iha yhtäkkii tuli taas ihan järjetön pistävä kipu tohon sääreen. Tää siis tarkottaa että en tuu pääsee treeneihin taas vaihteeks vähään aikaan... Ei kiva ku haluisin oikeesti vaa jo päästä juoksee! Tänäänkin siis kulu aika koulun jälkeen trainerilla. 

Tänään oli jotenkin vähän outo päivä. Aamulla yks meidän koulubussien kuljettajista oli kuollut auto-onnettomuudessa, kun se oli ajamassa omalla autolla töihin.. aika surullista siis. Sitten tänään D-lunchilla (itelläni oli A, niin en nähnyt) oli kuulemma koko kouluvuoden suurin fight, kaks poikaa oli alkanu tapella ruokalassa ja se toinen oli sit onnistunu katkasee sen toisen jalan. Sit tän toisen pojan tyttöystävä oli saanu jonku sairaskohtauksen tai jotaii ja sit meiän koululle hälytettii 2 ambulanssii ja paikalla oli kuulemma ihan hullusti poliiseja ja kaikkee... Tällästä siis täällä päin. Mul on nyt iha black out että kerroinki täällä jo tästä aikasemmin, mutta syksyllä itekki näin yhen näistä tappeluista, kun kaks tyttöö alko tapella just mun koulubussin edessä ja täytyy kyl sanoo, ettei se oo enää mitää leikkiä siinä vaiheessa. Nojoo, tän kaiken lisäksi eilen oli tutkittu jotain kadonneen lompakon mysteeriä ja yhen oppilaan repusta oli löydetty ase (jota se ei kuulemma ollut aikonut käyttää missään vaiheessa) ja se sai samantien potkut koulusta ja sit meille kaikille annettiin sellaset laput rehtorilta jotka piti tuoda kotiin infoksi. Tää nyt on taas jotain tällästä mitä ei koskaan vois tapahtua Suomessa :D Mutta joo don't worry, vaikka tää hurjalta kuulostaa ni ihan turvallista täällä on :)!

Nyt ihan piakkoin mulla on suunnitelmissa mennä unten maille ja huomenna juhlitaan mun synttäreitä! Illalla meille on tulossa ainakin hostäidin sisko perheineen ja hostäiti kutsu Essinkin tänne, eli semmonen porukka. 

Aah no nyt ei oo kyllä paljoo kuvia, mutta huomasin että meidän koulun urheilusivustolle oli tullu meiän tyttöjen track teamistä otettu kuva, ja sen voisin nyt vaikka laittaa tänne! Ja sit jos teitä kiinnostaa nähä vaik kuvii muista joukkueista, niin ne pyörii kivasti tossa etusivulla tommoses slide showssa, niin menkääpä tänne!

Juu eli tässä kaikki meidän track tytöt! Mä olin toiseks pisin kaikista tytöistä,
niin mut voi bongata tuolta toiseks ylimmästä rivistä... Ei oo mikään ihan
edustavin kuva kylläkään, haha!

Terkkuja kaikille!
Katri

PS. Huii, jouluunhan on vaik kuinka lyhyt aika enää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti