keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Few pictures!

Moikka!

Mulle ei oo oikeesti tapahtunut mitään tässä näiden kahden kuluneen kouluviikon aikana (taisiis kai viime postauksesta on joku reilu viikko aikaa tms). Kävin tosiaan lääkärissä näyttämässä tota mun jalkaa ja ne siis varmisti, ettei siinä oo mitää murtumaa tms et vika on jossain aivan muussa ja se määräs mulle 2 viikon kipulääkekuurin ehottomalla juoksukiellolla ja sit anto jotai venyttelyohjeita. Koska tää track kausi loppu nyt viikon vaihteessa, ni tuun sit tosiaan nykyään joka päivä koulubussilla kotiin heti koulun jälkee ja sit kotona yleensä teen just jotai venyttelyä tms. Ah, päikkärit ainaki on maistunu, ku en oo niitä koko winter seasonina päässy ottaa <3 !!


Nojuu, ajattelin nyt sit kuitenki laittaa jotai kuvia mitä oon ottanu, ja saatte sit jotai tuntumaa tästä viikosta ;).
Täällä ei oo ollu tosiaan yhtääm kertaa pakkasta, ni vähä hämmens, kun yhtenä päivänä astuin aamulla ulos ja oli ihan jäätävän kylmä verrattuna siihen mihi oli tottunu. Voin sanoo et noi kaks-kolme päivää oli varmaanki elämäni kylmimmät, joka on hassua, koska suomessa usein kohtaa kerran pari talvessa sellasia -15 asteen kelejä.

Haha juu, eli sain elämäni ekan college kirjeen, joka tuli Mary Baldwin collegesta ja ne jotain yritti saada mua kiinnostumaan niiden tarjonnasta ja jotaiin. Haha, no ehkä tulevaisuuden suunnitelmat meniki nyt uusiks ja tuun tänne jatko-opiskelemaan :dd

Se oli kiva mennä unenpöpperössä aamulla facebookiin ja huomata kaverien postauksista, että ulkona on lunta. Kävin sit kurkistaa ikkunasta ja tottahan se oli (katsokaa kuva alta, huimat 1cm). Juu no tän takia oli sit 2-hour delay! Not bad.


No tällänen oli eilisen keli ja tänään tosiaan +21. Kiva sään vaihtelu täällä tosiaan.... Ja niin tosiaan  maanantaina meillä oli taas 2-hour delay samasta syystä kuin silloin edeltävänä torstaina, eli emergency weather conditions, mutta silloin ei kyllä ollu enää lumesta tietoakaan, vaan satoi vaan vettä. No ei mua 1.5h extra unet haitannu ;)

Sain vihdoin ostettuu meiän koulun sweatshirtin! Siel ei ollu kokoina ku mediumii tai largea, ni oli pakko ottaa toi medium, joka on kieltämättä aika iso, mut ei maha mitää, I love it!

Lämpimiä ja aurinkoisia terkkuja täältä suunnalta!:)
Katri

PS. Tänä viikonloppuna on edessä Super bowl ja ois tarkotus sitä mennä jonnekki kattelee ja sit ski trip sit tosiaan alkaa ens torstaina!

PPS. Mä lisäsin tonne oikeelle reunalle mun instagram widgetin et siitä näkyy mun uusimmat kuvat ja sit tosiaa jos kiinnostaa seuraa mua ihan suoraa instagramissa, ni mun käyttäjänimi on saarinenk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti