torstai 17. tammikuuta 2013

I am bored!

Moikka kaikki!:)

Mä istuskelen nyt koulussa tunnilla jossa meillä on sijainen ja reilulle sadalle minuutille ei mitään tehtävää ja päätin nyt sitten kirjoitella tänne jotain, kun toi viime postaus jäi kauheen lyhyeks... Ei mulla mitään erikoista oo kyllä mielessä, mutta eiköhän jotain kuitenki tuu aikaseksi, haha!

Nyt on siis torstaii ja oottelen innolla jo tulevaa viikonloppua! Sain kuin saikin univelat korvattua siitä valvotusta yöstä ja olin eilen aamulla jopa tosi pirtee, ku heräsin kouluun. Tänään olin taas tavanomaisesti erittäin väsynyt, mut tosiaan huomenna perjantai ja viikon vika koulupäivä, joten enköhän mä selviä. Tällä viikolla on koulussa menny aika lungisti, mulla oli matikan, ranskan ja englannin kokeet mut ne meni ihan kivasti. Meillä loppuu tää semester kai nyt tällä viikolla tai sit ens viikolla (en oo ihan varma) ja sitten alkaa toinen lukukausi, mikä tarkottaa perjaatteessa vaan sitä, että koulusta on nyt puolet käyty.. hui! Mulla vaihtuu myös sosiologia psykaan, joka vähän surettaa, koska tykkään tost sosiologian kurssista ihan sikana, opettaja ainakin on ihan mahtava, mut oon kuullu siitä mun psykan maikasta et se on huipputyyppi, joten enköhän tuu sielläki viihtyy! Mul on itseasias tarkotuksena sitte suomessa kirjottaa psyka, ni tää auttaa sitäkin toivottavasti ees jollain tasolla:)! 

Viikonlopuks mulla ei oo vielä mitään suuria suunnitelmia, mutta ainakin sunnuntaina mennään yhelle saksalaiselle vaihtarille yöks, koska maanantaina on inauguration ja kouluista vapaapäivä! Tää on inauguration on iis se presidentin virkaanastujaistapahtuma ja siis ainaki täällä ihan super iso juttu! Sinne paikalle on povattu monia miljoonia ihmisiä ja siis tää koko juttu järjestetään siis capitol buildingin luona ja sinne tulee esim beyonce laulaa kansallislaulun ja muuta tällästä. Mut siis joo, koko DC on kuulemma ihan tukossa ja siks tää koko sleepover järjestettiinki, et ne jotka asuu DCn ulkopuolella, ni voi tulla sinne, koska ne asuu mun ymmärtääkseni aika keskustassa, niin sieltä voi sit semi helposti kävellä!:) Jee ootan tätä innoissani, koska tää on iso juttu täällä ja tosiaan vaan kerran neljässä vuodessa, joten ei mikään ihan jokavuotinen! Ajattelin käydä ostaa jostain jonkun USAn lipun tai jotaii ni voin sit itekki osottaa tätä isänmaallisuutta tai mitälie.. tai no ainakin sitä on hauska heilutella :DD... Juu no yritän pitää kameraa mukana ja saada jotain kuvia sieltä, ni saatte vähän mielikuvaa tunnelmasta. Nyt täytyy vaan toivoa että maanantaina on hyvä ja ei liian kylmä sää! Tääl on muuten jotenki iha kummat säät ollu taisiis koko ajan on sellai vähintään +5 astetta ja vähän on nyt lähipäivinä ripotellu, mut ku kuitenki on tammikuun puoliväli, ni tuntuu ettei sitä talvee sit ehkä tuu ollenkaan. Hope so! Taisiis nii, ei se kyl haittais jos vaik viikoks tai viikonlopuks tulis lunta ja sit tulis kevät:)!! Itseasias täks päiväks povattiin lunta ja kaikki opettajat eilen hehkutti et saattais tulla snow day tai ainaki early dismissal. No eipä tullut ja täällä mä vielä istun koulussa että joo... 


No ei mulla kai mitään muuta tällä kertaa, terkkuja!!
Katri

1 kommentti: