tiistai 22. tammikuuta 2013

Inauguration!

Heii taas!

Tässä postauksessa kerron tosta eilisestä inaugurationista, mut tähän alkuun tulee kuitenki haaste.
Oon siis aanu haasteen, eli tää on vähän samanlainen juttu ku sillo pari postausta sitten, eli vastailen kysymyksiin ja sit kirjotan ite kysymyksiä ja haastan muita!

Here are the questions!


1. Mikä on suurin toiveesi?
En tiiä, ehkä täl hetkel se, et tää vaihtovuosi sujuis sillee iha täydellisesti tästä etiäppäin! En siis tarkota, ettenkö viettäis ihan super hauskaa aikaa täällä ja nauttis tästä ihan sikana, mutta siis joo, ymmärrätte ehkä mitä haen takaa:).

2. 3 parhainta blogia?
Mä en jotenkin lue hirveesti blogeja... Taisiis jotenkin, en tiiä. Vaihtariblogeja tulee luettua jonkin verran mutta ei niitäkään sit iha hirmusti. Nojoo, sanotaanko vaikka että nämä kolme: blogi, blogi & blogi. Toi vika on sellanen, mitä luin tosi paljon just ennen lähtöö ja noita kahta muuta luen parhaillaan!:)

3. Mitä piirrettä arvostat eniten ihmisessä?
Aaah no tota rehellisyys ja avoimuus on aika tärkeitä, mut sit myös arvostan ihmisiä jotka on tosi rohkeita (en nyt tarkota, että uskaltaa hypätä benjihypyn tms) vaan siis ei epäröi tehdä, mitä haluaa, eikä välitä mitä muut ajattelee.

4. Mistä piirteestä et taas pidä?
Kateellisuudesta! 

5. Mistä koostuu arkimeikkisi?
Meikkivoide, puuteri, silmänrajaukset, ripsari, kulmakynä ja poskipuna! Jaaa joskus myös huulipuna.

6. Suosikki elokuvasi?
Mä oon ite leffakeräilijä, taisiis rakastan kattoo kaikkii leffoja, ja oon nähny TOSI paljon tosi hyviä leffoja. Kuitenkin yleensä vastaan, että Pearl Harbor on mun suosikki, mutta siis se kuuluu ainaki ehottomasti parhaimmistoon.

7. Kumpi kipu on pahempaa, henkinen vai fyysinen?
Mä pelkään fyysistä kipua ihan liikaa, tai oon hirveen kipuherkkä, mut ehkä kuitenki loppujen lopuks henkinen.

8. Mikä on suosikki vuodenaikasi?
Kesä.

9. Oletko koskaan rakastunut?
Enpä sanoisi että olisin.

10. Mikä on unelma ammattisi?
Huii! Tää on nyt parhaillaan just sitä kriisiaikaa, ku mietin ihan paniikissa, että mitä haluan tehdä lukion jälkeen, eikä mulla oo aavistustakaan. Nooh en usko että tätä koskaan alan opiskella, mut ois jotenki tosi siistiä olla sisustussuunnittelija tai joku vastaava. Eiköhän tää jää ihan haaveeks vaan kuitenkin ;)

11. Mitä haluat elämältä?
No siis onnellisuutta ja hauskuutta, yllätyksiä ja sattumuksia.

Mun kysymykset:

1. Päivän lempparihetki?
2. Mikä tekee iloiseksi?
3. Suosikkikuukausi?
4. Miten vietät vapaa-aikasi koneella?
5. Mikä toivoisit olevasi isona, siis ammatin puolesta?
6. Tämänhetkinen unelma?
7. Kuka on idolisi / esikuvasi?
8. Suosikkiruoka?
9. Piirre jonka haluiaisit itsellesi?
10. Lempiasuste?
11. Mikä saa sinut voimaan paremmin?

----

Joo eli nyt siis kerron tästä postauksen "pääaiheesta" eli inaugurationista! Vietin sen sunnuntain ja maanantain välisen yön Saran luona, jossa meillä oli Essin ja ranskalaisen Lucien kanssa sleepover; katottii leffaa yms. Herättiin maanantaina jossai kuuden aikoihin ja valmistauduttiin lähtöön ja mentiin sit heti alkuun dunkin' donutsiin ostaa aamukahvit tai kaakaot matkalle mukaan, koska oli kyl tosi kylmä päivä. Otettiin metro mahdollisimman lähelle sitä Mall:ia missä se koko tapahtuma oli. Saavuttiin sinne varmaan sit kaheksan tienoilla ja porukkaa oli kyl jo ihan kiitettävästi paikalla. Me käveltiin sit sitä Mall:ia pitkin eteenpäin ja siellä oli sitten iha älyttömästi punasiin pukeutuneita vapaaehtosia jotka toivotti aurinkoisesti hyvät huomenet ja lämmintä ja mukavaa aamua ja toivo että viihdyttäis ja kaikkee tällästä. Sillon tuli kyllä aika vahvasti sellanen "nyt ei olla suomessa" olo, koska suomessa meno ois varmasti aika masentunutta ja ärtynyttä tohon aikaan päivä, kun ulkona oli vielä iha jäätävän kylmä. Tää koko seremonia alkoi siis 11:30 ja sitä ennen isoilla screeneillä pyöri vaan jotain muita videopätkiä ja näytettiin kuinka kaikki kuuluisuudet saapu sinne tilanteeseen ja käveli sinne "parvekkeelle" missä tää tilaisuus siis järjestettiin. Kun koko homma sitten alkoi, niin siihen kuulu kaikkia puheita ja sitten Obama ja Biden lausu kummatki virkavalan tms. Sitten siihen tuli pari esiintyjää, joku runo ja lopuks Beyonce sit laulo sen USAn kansallislaulun. Koko ajan paikalla liehu jenkkiliput, joita siellä jaettiin ja oli muutenki tosi sellanen isänmaallinen tunnelma, ei mun kannalta tosin. Tän tilaisuuden jälkee hengailtiin DC:ssä ja mentiin belgialaiselle Kobelle syömään jotain snacksejä, kun koko päivänä ei oltu mitään ruokaa saatu. Illalla sitte lähettiin kotiin hoitaa viimesiä kouluhommia. Nyt siis on tiistai ja mulla on vielä 3 muuta koulupäivää edessä ja sitten taas ah niin arman viikonloppu...

Oh, unohin mun kameran kotiin viikonlopulta, mutta sain otettua kuvia sitten mun puhelimella, eli saatte kuitenkin nyt sit kuvia, laatu ei kuitenkaa valitettavasti oo ihan oman kameran laatua, mut ehkä saatte kuitenki jotai fiilistä näistä kuvista:)!Minä ja Essi päätettiin poseerata sunnuntaina Obaman kuvan kanssa

Tältä näytti tunnelma aamulla 8 aikaan sielä Mall:illa!Porukkaa oli paikalla sellanen about miljoona, joten ei päästy kovin lähelle tota Capitol Buildingia!Haha, tällänen panoramakuva tuli otettua


Tälläseltä näytöltä katottiin sitä seremoniaa, tarkkasilmäset huomaa että Bill Clinton on just tulossa paikalle.


Obamakin pääsi paikalle siinä 11:30 aikoihin

Essi ja minä!:)

Ne ampu sit virkavalojen antamisen jälkeen jotku kunnianlaukaukset tms

Obaman virkaanastujaispuhe


Juu no siellä oli muutama ihminen...


Tän nappasin poislähtiessä, kun kaikki se ihmismassa yritti päästä ulos samaan aikaan...

Mä otin kyllä kolme videotakin tästä tapahtumasta, mutta niitä en onnistunut vielä tänne saamaan, voin laittaa ne sitten seuraavaan postaukseen!:) Ja nii uu täl viikol päätettiin Essin kaa, et vaikka ollaan kummatki suomesta, ni puhutaa tästä lähtien vaa englantii ja tää on kyl toiminu kauheen kivasti, et facebookissa mut myös iha kasvotusten sujuu englanti!

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!
Katri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti