maanantai 14. tammikuuta 2013

Orientation!

Heii kaikki!

Anteeks et postauksesta on kulunu ikuisuus, mutta tässä on kauheesti kaikkee kiirettä koko ajan, eikä oo jääny ylimäärästä aikaa postailuille. Nytkin on aika tosi pahasti kortilla, ni yritän kertoo kaikesta tosi lyhyesti!

Joululoma meni tosi nopeesti, mut tehtii kaikkee älyttömän hauskaa; oltiin shoppailee, luistelee, katottiin Redskinssien peliä, oltiin yökylässä, käytiin kattoo The Hobbit ja kaikkee muuta vastaavaa! Mukana menossa pääasiassa italialaiset, ja Essikin oli mukana luistelemassa. Mä pääsin koulun alettua hetkeks mukaan track treeneihen (5 days!!) mut sit taas tuli penikkatauti (tulehdus sääriluussa) nii pahaks, et mun oli pakko palata trainerille... Tää harmittaa ihan sikana, koska maanantaina juoksin 5mailii hyvässä ajassa ja oisin vaa halunnu treenata koko tän loppukauden ja päästä hyvään kuntoon. Noh, tälle ei nyt maha mitään. 

Viime viikonloppuna oli mid year orientation ja siellä oli taas hauskaa, onhan meillä aina vaihtarien kanssa ;-)! Aah meillä oli yhteensä 3 pienryhmä keskusteluu ja sitten yks sellanen juttu koko porukan kanssa. Meitä oli siel tällä kertaa kaikki meiän alueen vaihtarit ja sit myös jenkkejä, jotka on lähössä muualle vaihtoon. Ihan kiva, mutta jotenki tuntu että ihmisiä oli liikaa. Nojuu, meil oli paljon vapaa-aikaa ja itseasias mä valvoin koko la-su välisen yön. Näin jälkikäteen ajateltuna ei yhtään fiksu päätös, koska tänä aamuna oli aikanen herätys kouluun, mut eilen menin kyllä nukkuu jo kuuden pintaan... Tänäänkin joskus 9 aikoihin varmaan! Ah, no ei nyt tältä kerralta muuta, pahottelen vielä postaustaukoa ja yritän nyt tästä lähtien vähä useemmin kehitellä jotain!:)

Loppuun vielä pari kuvaa...

Tää on orientaatiosta. Kuvaaja ilmeisesti vähä lagas, ni porukka ei kattonu oikeeseen suuntaan eikä ees mahtunu kokonaan kuvaan mut joo, jotain mielikuvaa saatte!

Ihanat italialaiset sleepoverin jälkeisenä aamuna! Haha, love you guys!

Väsyneenä postailen,

Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti