sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ski trip!

Heii kaikki!

Taas on vierähtäny reilu viikko viime postauksesta ja ajattelin kertoa kuulumisia!

Viime viikonloppuna oli tosiaan Super Bowl ja keräännyttiin belgialaisen Koben luo sitä kattelemaan. Mentiin ennen sitä DC:hen vähän kiertelee, ku oli nätti päivä ja siellä oli ihan älyttömästi Capitalsien faneja, jääkiekko matsi oli kai just ohi. Mietittiin, et ois tosi siistii mennä kattoo yhtä pelii, mut ne lippujen hinnat alkaa jostain 75 dollarista, ni taitaa valitettavasti jäädä sit kuitenkin välistä... : /
Nojuu, eli katottiin se Super Bowl matsi, jonka Ravensit sit voitti (jee!) ja se loppu joskus 11 kieppeillä, eli kotiin pääsin 12:30 eli aika myöhäseks meni. No, ei siinä mitää :). Maanantaina oli italialaisten, turkkilaisten ja unkarilaisten vaihtareiden esitelmät omista maistaan Tenley Townissa, mutta joku niistä vapaaehtosista oli sotkenu jotai, eikä päästy meille tarkotettuun tilaan, joten koko homma peruuntu. Kaikki oli kuitenki tullu paikalle, ni pääsi sitte vaihtelee vähä kuulumisia.

Kouluviikko hujahti nopeesti ohi, ja torstaina pääsinki jos kesken päivän pois koulusta koska lähettiin Ski Tripille! Matkattiin siis Marylandin Greenbeltistä Pennsylvaniaan sellaseen paikkaan ku Ski Sawmill ja sinne majotuttiin sellaseen "hiihtokeskukseen". Torstai-iltana valvottiin taas tavan mukaan aika myöhään ja sit perjantaina herättiin aamulla aikasin aamupalalle ja sitten suksivuokraamon kautta laskemaan! Aika monet kokeili ekaa kertaa lumilautailua tai sit oli jopa iha ekaa kertaa ikinä rinteessä, mutta oli siellä myös aika paljon niitä, jotka osas asiansa. Mutjoo, osa vietti aluks aikaa laskettelu oppitunnilla, mut mä päätin mennä ihan oma-alotteisesti ja laskettiinkin melkeen koko päivä ruotsalaisen Amandan kanssa. Täytyy sanoo et taidot oli aika hyvin hallussa ja taisin jopa kehittyy vähän tekniikan kanssa. Ne rinteet kaiken kaikkiaan oli vähän surkuja, taisiis ku oon ollu just esim Alpeilla laskemassa, niin se oli vähän eri meininkiä, mut en valita, hauskaa se oli! Siellä oli kaiken kaikkiaan ehkä 4 (tai 5) rinnettä, 2 mustaa, 1 sininen ja 1 vihree ja niitä tuli sitten laskettua aika moneen otteeseen. Perjantaina meillä oli illallisen jälkeen luvassa Tubing, eli laskettiin sellasta mäkeä alas ilmatäytteisillä renkailla ja se oli kyllä hauskaa! Siihen oli varattu aikaa 2 tuntia, mut päätettiin Amandan kaa lähtee sisälle jo ekan tunnin jälkeen. Matkalla mökkiin törmättiin italialaisiin, jotka sano et hei lähtekää meiän kaa viel laskettelee. Haettiin sit vaa nopeesti laskettelukamat messiin ja lähettiin tunniks laskee. Se oli ihan sika siistii, koska oli pimeetä ja sit sai laskee niiden rinnevalojen loisteessa!! Perjantainakin tuli valvottua ihan kiitettävästi, ja unta taisi tulla kaiken kaikkiaan 2 tuntia, mutta se ei haitannu menoa lauantaina ku lähetiin 9 aikaan aamulla taas rinteeseen! Eilen oli kyl tosiaan kylmempi ilma, mutta kuitenki aurinkoista, niin kaiken kaikkiaan parempi laskupäivä ku perjantai, jolloin tuli lunta aika mukavasti. Laskettelu loppu sit kahden aikaan ja lähettiin mökille, josta lähettiin suuntaamaan kotia kohti. Bussissa kaikki oli aika puhki ja useet nukkuki koko matkan, mutta mä simahdin vasta illalla kotona ja nukuin sitten iha mukavat yöunet! :) Kaiken kaikkiaan oli iha super hauskaa ja ihanaa päästä taas pitkästä aikaa laskemaan. Huomenna on sit taas luvassa koulupäivä ja tää tuleva kouluviikko ei nyt jaksa mitenkään hirveesti innostaa, mutta joo eiköhän sekin mee ihan kivasti.

Nyt kuvia viikon varrelta :)

Minä ja Essi! PS. huomatkaa mun Redskins t-paita, joka sopi kivasti jenkkifutis teemaan vaikkei Redskinssit pelannukkaan ;)

Menomatkalla ihmiset oli vielä pirteitä


Minä ja ruotsalainen Amanda lähdössä hiihtämään

Italialaiset Alessandro ja Gabriele päätti kokeilla lautailua, mutta vaihto sit jo lounaan jälkeen suksiin

Sarakin kokeili lautailua, mut lauta vaihtu suksiin ekan päivän jälkeen

Essi ja Sara valmiina laskuun 
Essi ja minä!


Minä ja Amanda!

Pingis oli iso osa illanviettoa 
Vaihtarit Brasiliasta,  Armeniasta ja Belgiasta

Bonfire

Meno alko tosiaan sit alko olla jo aika väsynyttä perjantaina...
Paluumatkalla sit tosiaan väsytti...

Tällä kertaa ei muuta kerrottavaa, have a nice week ja niille jotka tanssii wanhat torstaina niin have fun!!

Katri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti