maanantai 4. maaliskuuta 2013

Basketball!

Moikka kaikille!

Edellisestä postauksesta taitaa olla taas kulunu 2 viikkoa, joten ajattelin et nyt ois taas hyvä aika päivitellä mun kuulumisia :)!

Koulu on sujunu ihan normaalisti, kuten aina ennenkin. Meillä on ens viikolla eessä enkun SOL-kokeet, jotka on siis sellasia, jota kaikki Virginian koulujen oppilaat tekee. Toinen niistä kokeista on sellanen luetunymmärtämis & kielioppi -koe ja sit siinä toisessa pitää kirjottaa essee. Nää kokeet on eri päivinä (ens ke ja to ymmärtääkseni) ja niihin on aikaa kai 3 tuntia. Me ollaan harjoteltu jo enkun tunnilla kumpaakin vanhojen SOL kokeiden avulla ja ei ne mummeesta kovin hankalia oo ollu, et eiköhän ne ihan mukavasti tuu menemään.

Viikko sitten viikonloppuna olin perjantaina Essillä yötä ja sit lauantaina pidin vaa sellasen "rentoutumispäivän" ja aika pitkälti löhösin vaan kotona ja tein illalla ruokaa (tortilloja ;) )! Sunnuntaina menin sit shoppailee (joo eiköhän shoppailut oo nyt shoppailtu vähäks aikaa) ja sit näin Essiä, Saraa ja Camillaa DC:ssä lounaan merkeissä ja me sit käveltiinkin vähän Washington monumentin ja White Housen läheisyydessä. Illalla mentiin sit tutuille kattoo Oscareita, jonka katoin ekaa kertaa sillee kokonaa, ku suomessa usein tulee vaan katottua parhaat palat tms. Se oli kyl oikeesti tosi kiva kokemus, varsinki ku tiiän kaikki ne leffat jotka sai palkintoja ja oon nähnykki suuren osan! Argo mulla on jo koneella, mut sitä en oo kyl vielä saanu katottua, ku haluun et mul on sellai "oikee fiilis" sen näkemiseen.

Tänä viikonloppuna meillä oli launataina Alessandron hostveljen yllätyssynttärit ja mentiin DC:ssä Tenleytowniin sellaseen meksikolaiseen ravintolaan! Meillä oli hauskaa ja sit mentiin muutaman kaverin kanssa tän jälkeen belgialaisen Koben luokse hetkeks hengailee. Lähettiin sieltä sit kohti kotia ennen 11 ja saavuttiin tänne lähimmälle metroasemalle vähän jälkeen yhen, koska sinisellä ja keltasella metrolinjalla (jotka tulee tänne DC:stä) oli jotain ongelmia. Noh, ainakin mulla oli hauskaa seuraa ni se oli oikeestaan ihan hauskaa tulla sieltä kotiin! :)

Eilen eli sunnuntaina mentiin kattoo Washington Wizardsien pelii, nää liput olin siis saanut vuoden alussa, kun mulla olin 2. quarterissa päässyt Honor Roll:iin ja siit sit sain palkinnoks yhden ilmasen lipun ja sit kavereille liput alennettuun hintaan. Se peli oli kyllä mielenkiintonen ja oltiin sitä tosiaan kattomassa Theresian, Essin, Saran ja Annan kanssa. Me voitettiin tosi niukasti ihan viime sekunneilla ja vastassa oli siis Philadelphia 76ers. Mietin muuten just et nyt ku on nähty DC:n jenkkifutis- ja koripallopelit, ni kyllähän sitä pitää myös mennä kattoo Capitolsien jääkiekkoo (ollaan essin kaa iha innoissaan, jos löydettäis jostain hyvään hintaan pelit jääkiekkomatsiin) ja sit Nationalsien baseball peliin. Haha, kai me tuodaan jotain onneekin näille joukkueille, kun aina ku ollaan oltu kattoo matsi, niin oma joukkue on voittanut ;). 

Juu, no huomenna on tosiaan italialaisten, unkarilaisten ja turkkilaisten esitelmät omista maistaan ni sitä ois tarkotus mennä kattelee, mut mitään muuta ihmeellistä ei oo kyl tiedossa ihan lähiaikoina.

Nyt taas muutama kuva! (Joo tuli tosiaan otettua sieltä korispelistä lähemmäs 200, mutta yritin valita parhaimmat :DD) Yllätyssynttärit! Essi ja Sara
National Anthem


John Wall on Wizardsien paras pelaaja


Chipotlee!
Tilanne meni aika tiukaks loppuminuuteilla..!
Tällästä ne teki väliajalla, ei paha!


Tällasta tällä kertaa!

Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti