lauantai 16. maaliskuuta 2013

Get to know T.C. Williams!

Moikka kaikille!

Paljon ei oo taaskaan tapahtunu täällä päin maailmaa. Koulu on menny ihan perus rattosasti eikä mitään ihmeellistä oo tapahtunut. Tällä viikolla oli tosiaan ne Virginian writing SOL -kokeet ja mä rupesin sit alkuviikosta miettii et minkäköhän ihmeen takia mun pitäis ne kokeet tehä, ku ei ne vaikuta muhun mitenkään, taisiis eihän ne suomessa vaikuta millään lailla. No menin sit kyselee mun enkunmaikalta et pitääks mun tosiaan tehä ne, ku oon kuitenki vaihtari ja en valmistu täältä ja sit se maikka sano heti et no ei tietenkää tarvii, jos en kerran päätä lukiotani täällä ens vuonna. NOH, eihän siinä mitään sit, keskiviikkona ja torstaina tulin kouluun 11:35 ja sit mulla oli vaan lounas ja kaks oppituntia kumpanakin päivänä, ei paha. Perjantaiaamuna kun tulin kouluun ni huomasin että mun 1. periodin luokan pulpetilla (joka on teoriassa mun kotiluokka) oli writin SOL -pass ja siin luki et mut pitäis päästää tekee se koe perjantaina kello 8:45. Rupesin sit ihmettelee sitä sille matikanmaikalle et pitääks mun tosiaan muka sit tehä tää koe, ja se käski käydä kysyy mun counselorilta. Menin sit sieltä kyselee ja se counselor sano samaa mitä enkunmaikkaki et kun en valmistu täältä, ni ei mun tarvii sitä tehä. Noh, saimpahan sit "virallisen" varmistuksenki tähä asiaan ja sit tajusin samalla et ainaki mummeest matikassa ja hissassa on SOL kokeet, ja enkussa sit kesällä toinen, ni ei mun tarvii niitäkään tehä. No hyvä et juttu selvis :). Perjantaina illalla mentiin Saralle ja pidettiin tyttöjen kesken vaa iha sellai rento ilta ja syötiin hyvin!

Niijuu, viime perjantaina oli babysittaamassa kahta tyttöä jotka oli mun hostäidin kaverin lapsia ja se meni tosi hyvin! Ne oli sulosia ja kilttejä, ja pelattiin koko ilta Just Dancea, eli sain mun päivän liikunta-annoksenki siinä samassa, haha. Nyt mä oon mun hostserkkujen luona ja niitä siis tänään babysittaamassa, nyt kummatkin on kyllä jo nukkumassa ni mulla on aikaa bloggailla ;).

Tiesin tosiaan ettei mulla ois ihan hirveesti taas postailtavaa, ni päätin teiän iloksi nappasta paljon kuvia meiän koulusta. T.C. on kuitenki nii iso osa mun arkea, et toivottavasti näiden kuvien perusteella saatte ihan kunnon kuvan, että millasessa koulussa mä oikein oon. Yritin ottaa kuvia ihan kaikkialta, mut jotain samaa näis kuitenkin varmaan näkyy, mitä joissain muissakin mitä oon tänne postaillu. Kaikki kuvat sit on nappastu mun iPhonella et laatu ei nyt oo mikään ihan päätähuimaava, mutta kyllä aika hyvän kuvan kuitenkin saa. Enjoy!


Huippulaadukas kuva perjantaillalta, mutku toi Capitol Buildin oli nii nätti iltavalossa,  ni oli pakko ottaa ees jonkulainen kuva!


Mun koululounas perjantaina

Juu no jenkkikoulut ei oo ihan samaa tasoa kun suomalaiset lukiot, niin mun nimi löytyy kuin löytyykin tältä listalta, joka on meiän koulun main entrancen luona.


College and career -center

Meiän koulun store myy kaikkii T.C. juttuja ja tää on siis ihan uskomattoman taitava mainos siitä ovelta :D


Cafeteria! Meillä on spirit week ens viikolla niin tässä näkyy jokaisen päivän teemat. Ja täs kuvas näkyy myös noi harmaat "ovet" niin jokaisen sellasen takana on sellanen pieni ruokapaikka, josta saa eri ruokia.


Tää on meiän palkintoaula ja toinen pääsisäänkäynneistä

Mun oli pakko ottaa kuva. Nää vessojen lavuaarit on ihan karmivat, kun ne ei etoimi kunnolla ja ne on muutenki jotenki tosi epäkätevät. Noh, kaikki kutsuu niit sikojen syöttöaltaiks et ehkä se kertoo jotain,

Tää on on mun everyday lunch -paikka

Culinary arts classroom

Cosmetology classroom 

Tän kuvan laatu on ihan huikee mut tää on wrestling room

Weight room

Tiny titans nursery

Alexandria's Team - TitansRemember the Titans -juttuja koottu vitriiniin

Jokainen luokka voi tehä tälläsen jonku maalauksen meiän kouluun ja jättää sit jälkensä ittestään, ja näitä sit löytyy milloin mistäkin päin T.C.:tä.


Girls Locker room, vähän sotkusena tosin

Help desk, eli jos tulee jotain ongelmaa koulun tietokoneen kanssa ni tänne on sit hyvä suunnata


Roof Garden, jonne voi tulla sit vaikka syömään lounasta! 


Language wing, eli kaikki kieliluokat on täällä

Opettajien virkistystila

Mun ranskanluokka!

My locker!

T.C. Media center & Library


Mun kemianluokka

Psykanluokka


Jotain oppilaiden tekemiä maalauksia on laitettu vitriineihin


Stairway

Main office, suljettuna tosin

Parking lot, eli joo tosiaan se vanha T.C. rakennus on nykyään kakskerroksinen parkkihalli, joka on tarkotettu vaan meiän koulun henkilökunnalle ja oppilaille.
Tällästä siis tällä kertaa! Ens viikolla tapaan isän torstaina NYCissä eli sinne siis käy mun matka torstaina iltapäivällä ja sit maanantaina tullaan DC:hen. Postailen varmaan sit kahen viikon päästä ku Spring break on ohi, ellei nyt jostain ilmesty ylimäärästä aikaa ;).

Terkkuja!
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti