torstai 4. huhtikuuta 2013

Challenge, again!

Heii ihmiset!

Hahaa, mut on taas haastettu ja en voi vaa vastustaa, ku must on nii kiva vastata kaikkii kysymksii :D en kuitenkaa ikinä saa ite aikaseks mitää vastakysymyksii ni teen nyt niinki tylsästi, et en taaskaa haasta ketään tiettyä ja laitan ne kysymykset jotka laadin viime haasteeseen, että jos joku haluu tehä tän mun haasteen ni voi vaikka laittaa kommenttia tonne kommenttiosioon ja kertoo että on ottanu haasteen vastaan, ni mähän tuun sit mielelläni sitä tsekkailee ;)

1. Lempileffasi?
Mä oon tainu johonki haastikseen tän jo laittaa ni ajattelin nyt sit täl kertaa laittaa parhaan leffan jonka oon nähny tän vuoden aikana. Itseasiassa täytyy sanoo et paras leffa on varmaa ollu toi Olympus has fallen, joka käytii kattoo viime lauantaina, tai se oli ainaki jotenki tosi vaikuttava ja tykkäsin siitä. Toinen hyvä leffa on ollu This is 40, joka käytii kattoo Essin kaa joskus talvella ja se oli kyllä huonon päivän pelastaja ja naurattaja.

2. Tykkäätkö kokkailla tai leipoa?
Oi joo! Rakastan ruoanlaittoa (se siivousosuus ei sit oo nii kiva, haha :DD). Oon täälläki yrittäny aika paljon tehä kaikkee ja tuoda suomalaista kulttuuria esille ja sit iha vaa leipoo herkuttelun vuoks. Oon tehny kaikkee omenapiirakasta ja muffinsseista pulliin ja sit ruokapuolella kaikkee tortilloista makaronilaatikkoon. Sit meillä on viikon päästä viikonloppuna AFS Host Family appreciation dinner ja jokaisen vaihtarin pitää tehä ruokaa kotimaasta ni mä teen makaronilaatikkoa, ja sitäki oottelen jo innolla, ku tällä kertaa teen iha perinteistä versioo, ku oon ennen vähä soveltanu kun kananmunaa en voi tosiaan ite syödä.

3. Jos saisit yhden ainoon toiveen joka toteutuisi, mikä se olisi?
Tähänki oon jo vastannu mut siis nii en tiiä kai se on taaski se et toivon et tää loppu vaihtarivuosi sujuis iha mahtavasti ja kaikki menis mallillaa (niinku on mennykki tähä asti) ja et ehittäis tehä viel ihan superisti kaikkee kivaa muiden vaihtareiden kaa!:)

4. Minkä yliluonnollisen voiman haluaisit?
Oijoi :D. En tiiä ehkä se, et vois pysäyttää ajan ja sit esim sitä kautta nukkuu pidempää ja käyttää aikaa muutenki jotenki järkevämmin.

5. Lempikirjasi?
Yks mun lempikirjoista on aina ollu Little Women mut sit täällä ehkä paras kirja mitä oon lukenu on Great Gatsby, joka on itseasiassa vieläki vähän kesken, kun luetaan sitä enkussa!

6. Jos saisit kelata aikaa taaksepäin, mihin hetkeen palaisit?
Ihan vaihtarivuoden alkuun. Oon tajunnu näin jälkeen päin että mun ekat kuukaudet meni jotenki turhasti ku en esim viettäny paljoo aikaa muiden vaihtareiden kaa tai muutenkaa tehny paljoo mitää erikoista, ni sen voisin mielelläni muuttaa...

7. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi?
Kesä! Oon aina tykänny jotenki talvesta, mut kyllä aina tähä kevätaikaan tajuu sen, et kuinka paljon oikeesti oottaa sitä et tulee lämmin. Ja elämä on nii paljo helpompaa ku on lämmin koko ajan, eikä tartte miettii vaatetusta erityisesti.

8. Lemppariasia keväässä?
Se et kesä on eessä ja se et saa nähä vähitellen kuinka kesä tulee sielt vähitellen. Nyt vaihtarivuoden kannalta kevät on ihanaa aikaa, koska vielä on pitkä aika kesään ja lähtöön... mutta aika menee nopeesti :/

9. Telkkariohjelmat joihin oot koukussa?
The Big Bang Theory, Grey's Anatomy ja Carrie Diaries on varmaa täl hetkel mun lempparit ja koukuttavimmat. Myös tykkään Pretty Little Liarseista ;)

10. Mistä unelmoit?
Siitä et aika menis tääl mahollisimman hitaasti ja et ehtis tekee iha sikana kaikkee viel näiden ihanien ihmisten kanssa !!

11. Mistä juhlapäivästä tykkäät eniten? (tähän lasketaan myös ne mitä ei hirveemmin Suomessa juhlita)
No siis Joulu on mun lemppari ku on kaikki synttärit ja tälläset siinä yhteydessä mut sit Juhannuski on hirveen kiva ja sit täältä jenkeistä jäi kyl tosi hyvin mieleen Thanksgiving ! :)


Ja sit nää mun kysymykset:

1. Päivän lempparihetki?
2. Mikä tekee iloiseksi?
3. Suosikkikuukausi?
4. Miten vietät vapaa-aikasi koneella?
5. Mikä toivoisit olevasi isona, siis ammatin puolesta?
6. Tämänhetkinen unelma?
7. Kuka on idolisi / esikuvasi?
8. Suosikkiruoka?
9. Piirre jonka haluiaisit itsellesi?
10. Lempiasuste?
11. Mikä saa sinut voimaan paremmin?

Juu, no ei mulla muuta ihmeellistä tällä kertaa, kouluviikko on lopuillaan ja viikonlopuks ei ihmeellisiä suunnitelmia. Mut tosiaan ens viikon viikonloppuna on AFS Appreciation dinner ja sinne tulee kaikki vaihtari ja niiden perheet, eli iso tapahtuma tiedossa. Noh, kattoo nyt saanko postauksen aikaseks ennen sitä vai sit sen jälkeen ;)

Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti