torstai 25. huhtikuuta 2013

Happy days

Heii kaikki!

Viime postauksesta on taas kulunu ja aattelin nyt sit jotai vähä päivitellä, ku tässä on sopiva vapaahetki. 

Mun viime postauksen jälkeisenä viikonloppuna meillä oli tosiaan se AFS host family appreciation dinner. Tein iha älyttömästi sitä makaronilaatikkoo mun Liaisonin kaa lauantaina tai sitä tuli kaks sellast isoo astiallista ja mummeest se näytti onnistuneen iha hyvin. Ite en voinu sitä maistaa, mut mitä kysyin ihmisten mielipidettä ni kuulemma oli tosi hyvää eli oon ilonen siitä! Siellä oli tosi paljon kaikkii eri ruokii mut en tiiä, se oli sellai buffet juttu ni sit ne ruoat oli vähä kylmenny eikä siellä ainakaa mun lautaselle sattunu mitää sellast erityisen hyvää ruokalajii, et kaikki oli ihan kivoja. Siel oli pastaa ja aasialaista ja sit kaikenlaisii piirakoita ja sit esim bruschettaa ja kaikkee miljoonaa muutaki annosta ja siis kaikkee ei millää pystyny maistaa, et piti sit valita ne parhaimmat. 
Sunnuntaina mentii Essin kaa kävelee DChen ja otettii jotai kuviiki ku ne cherry blossomit oli just kukkimisen lopulla ja vietettii kiva päivä, ku oli vika sellai hellepäivä vähään aikaan. 

Viime viikol ei mummeest ollu mitää ihmeellistä, iha basic koulupäivii. En tiiä, mua turhauttaa iha sikana istuu koulussa, varsinki sillo ku ulkona on lämmin koska jostai syystä nyt on ollu sillee et arkipäivät on ollu lämpimii mut sit viikonloput kylmii eli aina ku oon ollu koulussa ni on helle ja sitku pääsen vapaalle ni ei. Sit muutenki oon koulus tosi tylsistyny 24/7 ku ei mul oo mitää motivaatioo sillee panostaa ku ei tää vaikuta mihinkää ja mulla nyt on muutenki all A's eli joo. No siis kivaa on sit aina ku on lunch tms ku saa olla kavereiden kaa et sinänsä ihan kiva. 

Viime viikonloppuna mentiin hostäidin kaa aamulla Eastern Marketille missä ne myy sillee tuoreit hedelmii ja vihanneksii ja sit lihatuotteita ja ne on kaikki niinku täält lähialueilta et ne on tosi laadukkaita ja hyvii. Illemmalla mentiin Essin ja Saran kaa kattoo mun koululle The Wiz -musikaalii. Se oli oikeesti tosi hyvä! Itellä oli odotukset aika matalalla, mut oikeesti ne laulajat oli tosi hyvii ja näyttelemisen tasoki oli aika korkeella eli tykkäsin kyl tosi paljon!

Nyt on tää viikko jo onneks lopuillaan ja huomenna on perjantai <3! Sit viikonloppu :). Ei oo viel mitää erikoisii suunnitelmii, mut kattoo nyt jos nyt sit kuitenki jotai ilmaantuu!

Tuntuu että mun elämä alkaa olla jotenki hirveen kiireistä ku tää vuosi lähenee loppuaan ja kaikki päivät ja varsinki viikonloput menee iha älyttömän nopeesti. Mä en tosiaa haluu laskee mitää päiviä kotiinlähtöön mut kyl sitä väistämättäki tajus eile et on tasan 2 kuukautta lähtöpäivään ja ajatus tosta tekee mut vaa iha älyttömän surulliseks. En nyt siis tarkota että mulla ei ois ikävä ihmisiä Suomessa mutta siis siinä on vaan se et mä en tuu ikinä enää viettää näin paljon aikaa näiden ihmisten kanssa, tuun  ehottomasti näkee ainaki osaa, mut siis nii eihän se oo sit enää sama juttu... En tiiä, yritän vaa arvostaa tätä mun aikaa mitä mul on jäljellä ja nauttii joka hetkestä. Mietittiin itseasias Essin kaa ku käveltii DCssä edellisenä viikonloppuna et kuinka sitä ei alkuaikoina tajunnu arvostaa tätä koko juttuu nii paljo ku nyt et esim ekat koulupäivät ei ollu kyllä mitää hohtoo kellekään mut siis en tiiä. Tätä on jotenki tosi vaikee selittää. Ja siis oikeesti mä oon ihan tajuttoman kateellinen niille ihmisille jotka on vast lähössä vaihtoon ens syksynä ja jos tääl on ketää lähteviä tätä blogii lukemassa, ni ette varmaa tajuu yhtää et mitä tarkotan tai voi olla et stressaatte jostain tai jotaii, mut kyl teki sit vuoden pääst ymmärrätte. Ääh apua en vaa haluu lähtee täält vielä ja toivon et tää aika menis jotenki iha tajuttoman hitaasti koska en kestä sitä et kohta tää kaikki on ohi. Nojoo, kai kaikki hyvä loppuu aikanaan ja sit tulee kaikkee uutta hyvää. En tiiä, siis oikeesti tiiän et Suomessaki oottaa hauska kesä ja joo.. no tätä on vaa tosiaa iha mahoton pukee sanoiks. Älkää nyt ottako tätä mitenkää vakavasti taisiis täällä kaikki on loistavasti ja tää  on ollu tosi hyvä viikko ja kaikkee mut siis kai tää vaa kuuluu asiaan. Ja en tiiä, kaikki vapaaehtoset on sanonu koko ajan et sillo ku palaa suomee ni tulee yleensä pahempi kulttuurishokki ku sillo ku tuli tänne et sen näkee sit. 

Tässä on taas haaste jonka sain! Anteeks oikeesti oon iha kauhee ihminen mut en vaa keksi ite kysymyksii tai en tiiä, pää on jotenki tosi tyhjä ni tässä nyt sit vaa vastaukset kysymyksiin... yrittäkkää ymmärtää kiireistä vaihtaria :D !


1.Onko  sulla paljon kesäsuunnitelmia? Kerro jotain tulevasta kesästäsi.
No ei mul ainakaa viel oo mitää ihmeempiä! Täällä mennään ainaki 6 flagsii ja sit on joku orientaatio ennen lähtöö ja tällästä mut tota sitku tuun suomee ni hengailuu kavereiden kaa ja kai sitä mökilleki sit meen jossain vaiheessa! Ei mut ai kauhee en vaa haluu ajatella tätä vielä :/

2. Onko sulla harrastuksia, jos on niin mitä?
Nosiis partiota oon suomessa harrastanu, mut se on aika epäaktiivinen kyllä ja sit mitä nyt lenkkeily ja talvella käyn kuntosalilla.

3. Kerro kolme lemppari blogiasi
Hmm, no varmaankin Essin blogi, Par Aviona ja sit löysin just tän 344 PRD -blogin josta tykkään!

4. Millaista musaa kuuntelet/Mikä on lempibändisi?
Mä kuuntelen oikeesti kaikenlaista et löydän aina yhen tai kaks biisii joltai artistilt joita tykkään kuunnella ja siis nää on aina iha laidasta laitaan. Ja näit biisei näkyy tuolt "My Playlist" sivulta! :)

5. Missä kaikkialla ulkomailla olet käynyt?
Oivoi, oon käyny vaikka missä Euroopassa, sit tietty nyt jenkeissä ja Kanadassa, sit Thaimaassa muutaman kerran ja sit kai sitä on väliamerikassakin jossain tullut käytyy, en mä ees muista kaikkii paikkoja jossa oon joskus vieraillu... :D

6. Kuinka montaa eri kieltä puhut?
Teoriassa neljää; suomi, englanti, ruotsi ja ranska, mut joo toi ranska ei nyt oo viel mitenkää hirveen vakaal pohjalla:D

7.Onko sulla eläimiä? Mitä?
Eii, allergiat vaivaa :/

8.Mikä on suurin toiveesi tällä hetkellä?
Hahahah, tää kysymys tulee näköjää joka kerta ja vastaus on vielä sama! Eli toivon et tää loppuvuosi jatkuu iha super hyvällä mallilla ja et ehitää tekee viel  kaikkee muiden vaihtarien kaa ja sit et suomessa elämä lähtee taas hyvin käyntiin.

9. Lempi tv-ohjelmasi?
Varmaa The Big Bang Theory on täl hetkellä suosikki!

10. Mitä teet tavallisesti, kun olet koneella?
Facebook, sähköposti, ihmisten blogit, sit perus suomen iltalehti ja sit jenkkien US Weekly ja sit käyn yleensä tsekkailee jenkkien wilma tyyppist sivustoo taisiis meiän koulun tällästä eli Blackboardii. Ja se riippuu vähä fiiliksest et mitä kaikkee aina teen et joskus tekee mieli tehä jotai tiettyy.

Laitan tähä nyt jotai kuvia joita otettiin Essin kaa sit nappaan yhen kaverin kuvia tän vuoden varrelta :)!

AFS ! Love these people soo much (ps. mut voi bongaa tuolt iha takarivistä :D)

Meiän talviorientaatio :D haha

Tää oli joululomalla ku oli Redskinssien peli!
Ainii, meiän koulu voitti jonku sellasen jutun ja eilen meille tuli käymää Mark Wahlberg joka oli esim siin Ted leffas ja kai se oli aikoinaa joku räppäriki ja jotaii! Just cool sinänsä. Mut siis se piti sellasen assemblyn, mutku meiän auditorioo mahtuu vaa 1000 ihmistä, ni sit vaa kolmasosa oppilaist pääs sinne ja mä en sitten ilmeisesti ollu tarpeeks onnekas. Mut joo tässä nyt on joku video siitä ;) 


Eipä mulla muuta, nauttikaa keväästä siellä Suomessa!

Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti