torstai 30. toukokuuta 2013

A bit more than 3 weeks left...

Heii kaikki!

Oon nyt taas vaihteeks tylsistyneenä koulussa ni ajattelin sit tän postauksen tässä kirjotella. Kattelin just edellisiä postauksia et viime kerralla taisin jäädä siihe et oltiin italialaisen kaverin 18v synttäreitä suunnittelemassa. No, as I said, italialaisista ei aina tiiä joten ei kyllä tosiaan minnekkää telttailemaan menty. Tää koko suunnitelma vaihtu joku neljä viis kertaa ja sit lopulta huonon sään ja puutteellisen ajan vuoks vietettii päivä hengailemalla DCssä. Mentii aluks Gallery Placelle ostaa korttia ja jotain muuta kivaa synttärisankarille ja sit mentiin toiselle kaverille sytyttää ne kynttilät jotka oltiin laitettu hienosti muffinsseihin. Tän jälkee lähettii kohti Georgetownia ja mentii kattoo 42, joka on siis leffa joka kertoo baseballista. Se leffa oli kyl iha kiva, mut mua ramas kauheesti ni en sit varmaa saanu siit iha kaikkee irti ku oli sellai väsyny olo. Tän jälkee mentii syömää dinner yhtee älyhyvään meksikolaiseen "pikaruoka" paikkaan ja syötii Essin kaa puoliks (jo melkeen tavaks tulleet) nachot. Meiän oli tarkotuksena tehä vaikka mitä muuta illalla siel DCssä mut ne suunnitelmat sit jotenki jäi ja mentii vaa johonki jätskipaikkaan ja sit käveltii metrolle josta mentiin Saralle yöks. Ku tultiin saralle joskus vähä jälkeen 11 ni kaikki oli jo iha superväsyneitä, että ei sit enää paljoo mitää erikoista tapahtunu... Joo ei ollu kyl iha mitkää huippu 18v synttärit mutjoo sille ei nyt maha mitää.
Tota viikonloppuu seuranneena kouluviikkona ei kyl tapahtunu mitää erikoista, tää koulu alkaa olla aika tylsää varsinki nyt ku kesäloma lähenee. Mentiin kyl keskiviikkona yhen kaverin kaa kattoo koulun jälkee powder puff pelii joka on siis teoriassa tyttö jenkkifutista ja sit teoriassa poikien pitäis olla cheerleadereitä. Se oli kyl just hauska kokemus. Viime viikonloppuna oli muksusti kolmen päivän viikonloppu koska maanantaina oli Memorial day (kuolleiden muistopäivä tms). Lauantaina mentii koulukavereiden kaa shoppailee DCseen ja tein jotai kivoi löytöjä Guessiltä ja päivä hurahti tosi nopeesti ohi. Sunnuntaina mentiin hostäidin ja sen siskon ja perheen kaa retkelle Virginian "maaseudulle" ja käytii parilla viinitarhalla ja sit kans poimimas mansikoita. Se oli kyl just jees ja vähä erilaista ku on tottunu näkemää. Maantaina olin suunnitellu mennä ulos ottaa arskaa (olin suunnitellu tätä jo viikon) mut ei se sit onnistunu ku oli pilvistä... Tiistaina alkoki sit tottakai 34 asteen helteet just kivasti ku koulu taas alko. No mut joo kattoo jos tänään ehtisin nopeesti kotiin ja ehkä viel tunniks aurinkoon ;).
Tänää oli eka SOL koe ja mul oli tänää Algebra 2. Ne kokeet tehää siis koneella ja ne on pääosin monivalintaa mut sit oli siel muutama vähä soveltavampiki et piti esim merkkaa funktion ratkasut tai sit vaa kirjottaa se vastaus. Siin oli yhteensä 60 kysymystä ja olin iha varma et oisin tehny sen jossai tunnissa valmiiks (aikaa oli siis vähä reilu 3h) mut itseasiassa mulla meni reilu 2 tuntii ennen ku sain sen valmiiks. Ne tehtävät oliu kaikki sellasii et piti hirveesti tehä erilaisii laskelmia et mul tuli A4 kokonen paperi ihan täyteen pienii laskelmia. Mut joo mummeest se oli kyl iha helppo et kyllä se aika heittämällä läpi meni. Huomenna mulla on English 11, maanantaina VA/US History ja sit tiistaina Chemisty. Sit ne muut 3 päivää jotka on varattu SOL kokeille ni mul on vaa pidennetyt tunnit niillä tunneilla, joissa ei SOLää pidä tehä. Mun enkun tunnilla ne ihmiset oli päättäny yllättää mut ja järjesti pienet pirskeet! Ne oli tehny mulle kakun ja sit anto sellasen jännän lyhtyjutun ja sit ihanan kortin, jonka sisässä oli lahjakortti Forever 21seen! Toi kortti oli jotai ihanaa ja se sai mut niin hyvälle tuulelle ettei mitään rajaa. Kaikki ihmiset sielt tunnilta oli kirjottanu mulle jotain terveisiä ja tosi kivoi juttuja ja se sai kyl mut tosi liikuttuneeks, kun en osannu oottaa mitää tollasta.
Joo no en tiiä jotku on varmaa ihmetelly ku en oo tietääkseni Promista sanallakaa maininnu mut joo sen kaa nyt on ollu kaikkee säätöö. No nyt kaikki on kuitenki jotenki selvinny ja oon siis menossa promiin joka on lauantaina illalla! Sen kaa mul onki nyt pieni stressi ku mul on miljoona asiaa tehtävänä ja koulukaa ei tunnu helpottavan tätä ku mun pitää täyttää kaiken maailman läpysköjä ja hakee lupia ja joo. Ja lauantaina meillä on myös AFS orientaatio aamupäivällä et tulee varmaa kiireiset pari päivää tässä. Nojuu eiköhä kaikki mee ihan mallikkaasti ja enköhän mä kaikki asiat saa hoidettuu! :)

Täs nyt jotain kännykällä otettui kuvia!




Haluttiin essin kaa kattoo suomen pronssipeli ja sanottiin italialaisille että te saatte nyt luvan kannustaa suomee meiän kanssa! eipä auttanu.... ja joo huomaatte kuinka kiinnostuneita nää on jääkiekosta:D

























Nyt ollaan ranskassa siinä pisteessä et multa alkaa mennä vähän yli ymmärryksen taisiis ku on nii paljo asiaa oppinu, ni ei muista enää ihan kaikkee. Ja final pian edessä... noh. Mutjoo tän kuvan aihe on viel iha hallinnassa.


Tällänen hälytys tuli kännykkään tiistaina


Juu no tälläsiä papereita piti täytellä


Haha, tulin tonne luokkaan sisään ja tällänen ootti taululla ja sit ihmiset tuli viel kirjottelee sinne jotai sitä mukaa ku tuli tunnille




Seuraavan kerran postailen sit promin jälkeen ja yritän ottaa paljon kuvia! :)
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti