tiistai 14. toukokuuta 2013

Just some thoughts

Heii ihanat lukijat!

En tiiä, mul tuli tällänen maanantai-illan syvistelyfiilis ni ajattelin nyt sit koota jotai ajatuksii vaa tänne. Toivottavasti teille ei tuu nyt sellai kuva et kokoajan tulee vaa kaikkee filosofista pohdiskelua elämän tärkeydestä tai jotai :D haha en tiiä. 

Kuulin lauantaina jäljellä olevien päivien määrän ja se oli kai joku reilu 40 päivää... En kyl oikeesti ees haluu tietää ja yritän blokkaa kaikkee tälläst infoo pois mun ajatuksista ja mua ärsyttää iha suunnattomasti ihmiset jotka postailee facebookkii sellai et "jee kohta kotiin" tai et "jee vain xx päivää jäljellä!". Ajatukset tosta vaa harhauttaa mua ja en haluu ajatella kotiin menoo yhtään, vaa nauttii vaa tästä jäljellä olevasta ajasta mahollisimman paljon. 

Oon käyny täs viikonloppuna vaik kui monta jotenki syvällistä keskusteluu tästä vaihtovuodesta ja ajatuksista liittyen kaikkeen ja kaikki tuntuu vaa oudolta. Mietittii Essin kaa et mitä Suomi tarkottaa meille ja ku rupesin oikee kunnol miettii sitä, ni ei se ainakaa tällä hetkellä tunnu mitenkään siltä luonnoliselta kodilta tai muutenkaa mitenkää luonnolliselta paikalta olla. Tää maailma täällä on mun koti nyt ja oon nii tottunu kaikkeen täällä, mut sit täälläki tulee joskus sellasii erikoisii hetkii et tuntuu et ois jossain ulkomailla tai jotai. Mut silti samaan aikaan on sellanen olo et mä oon kotosin täältä, varsinki jos vastaan tulee jotai turisteja. Multa on tullu lähiaikoina tosi monet ihmiset kyselee ohjeita johonki paikkaan ja mulle tulee aina kiva fiilis, ku ajattelen et ne ihmiset pitää mua paikallisena. No niinhän mä kyl oonki. Kui hienoo kyl oikeesti. 

Oon alkanu arvostaa nyt ajan kuluessa kaikkii pienii basic hetkii täällä, esim eilen menin hengailee ennen kaverin näkemistä yksin Georgetownii ja oli tosi lämmintä ja paljon porukkaa ja sit se fiilis ku vaa kävelin siel kadulla ja tunsin kaikki ne paikat ja jotenki... en tiiä tosi vaikee selittää mut siis kaikki tällänen vaa tuntuu nii kivalta! Ahah, elämän pienet ilot I guess ... ;). Sit muutenki en tiiä et tekeeks tää yltiöpositiivinen elämänasenne sen vai mikä mut siis koulussaki on tullu iha älyttömän monet ihmiset vaa juttelee ja kyselee kuulumisii, siis sellaset iha randomitki joiden kaa oon joskus vuoden alussa vaihtanu muutaman sanan. Sit kaikki on iha surullisii siit et oon lähös takas ja haluu järjestää jotku bileet tai jotai :D hahah, sitä ootellessa. Mä tilasin myös mun vuosikirjan joskus huhtikuun puolessa välissä ja oottelen et ne saapuis pia, ni oon sanonu kaikille ihmisille joita en nää nii paljo et ne saa sit luvan ettii mut käteensä ja kirjottaa sinne jotain kivaa! Jee, ootan kyl sen vuosikirjan saamista, ku se on nii perus jenkkijuttu. 

Nojoo, mun viime viikko oli tosi kiireinen et kattelin just mun kalenterii mihin olin merkannu kaiken mitä olin tehny viime viikolla ni huhhuuh! Alkuviikosta olin tosiaa Babysittaa ja sit mentii Essin kaa baseball peliin keskiviikkona. Sit torstaina meille tuli North Carolinasta vaihtareita ja yks suomalainen tyttö yöpy meillä sunnuntaihin asti ja sit niiden kaa hengailin torstaina ja perjantaina. Lauantaina mentiin Essin kaa EU suurlähetystökierrokselle ja eilen mentiin kavereiden kaa kattoo The Great Gatsby. 

Se baseball peli oli oikeesti nii siisti! Mentii aluks Essin äidin työpaikalle ja ku oltii lähös sielt autolla pois ni se koko tie oli suljettu hetkeks koska Obama oli siin iha lähellä jossai hotellissa ja ilmeisesti aika pian lähössä. Nojoo. Urheilulajina baseball ei ehkä oo ihan se mielenkiintosin, mut se tunnelma siel pelis oli kyl iha mieletön koska se on kyl nii jenkeistä jenkein urheilulaji ja se kaikki isänmaallisuus oikee korostu. Sillon oli viel joku Marine Corps day ni kunnioitettii niit viel erityisemmin ku yleensä ja kaikkee. Nationalsit siis pelas Detroit Tigersejä vastaan ja me voitettiin ne kai 3-1! Sit tietty syötiin hot dogeja ja kuultiin "Take me out to the Ball Game!" En löytäny tost mitää huippuversioo mutta tossa nyt joku tollanen...Hengasin tosiaan to ja pe niiden North Carolina ihmisten kaa ja siis tosiaan vaihtareillahan aina riittää juttua. Ne oli iha innoissaan tästä DC reissusta ku ne ite asuu sillee semisti maaseudulla ja sit ne vaikka kuinka monta kertaa sano mulle et kui kateellisii ne on meille ku me voidaan vaa liikkuu täällä julkisilla ja mennä DChen ja ees nähä muita vaihtareita. Ne oli niinku kai läntisen NCn vaihtareita, ni niil on vaik kuinka iso se alue ja niitä on vaa joku 20, eikä ne tosiaa ikin voi tehä mitään yhessä, ku aina tarttee kyydin ja ne asuu vaan liian kaukana toisistaan. Kyl rupesin just sillo taas ajattelee et kuinka onnekkaita me oikeesti ollaan! 
Launtaina oli DCssä kaikki EUn embassyt auki ja tehtii sit Essin kaa niissä kierros, pääkohteena tietty suomen lähetystö. Oltiin niin innoissamme siitä ja se oli ihan mahtavaa! Saatiin suomalaista ruokaa kuten sipsejä, hapankorppuja, vispipuuroa, puolukkamehua ja ruisleipää savulohella. Jouduttiin jonottaa sinne kyl aika pitkään ja oli tosi kostee ilma mutta se oli kaikki niin sen arvosta! Käytiin myös pikasesti Viron ja Englannin lähetystöissä, mutta suomalainen oli tietty vaan kaikista paras :D. Mahtaakohan tää mun suomalaisuus vaikuttaa asiaan..? Sit seisottiin siinä jonossa oottamassa sisäänpääsyä ni meiän takana oli joku suomalainen mies joka oli naimisissa jenkkinaisen kanssa ja se rupes juttelemaan meille ja se oli niin siistii jotenki! Te ihmiset varmaa suomessa mietitte et mitäköhän ihmettä, mut joo, tälläset asiat vaa tuntuu nii mahtavalta :D.
Eilen mentiin tosiaa Georgetownii kattoo The Great Gatsby ja se oli kyl tosi hyvä leffa! Luettiin se kirja just Enkussa ni se oli just jees, varsinki ku pystyin ite bongailee kuinka jotku repliikit oli suoraan siit kirjasta ja kaikkee. Suosittelen kyl et kannattaa käydä kattoo se :).

Rupesin just miettii et oon täs hehkuttanu tätä jenkkien ihmemaata oikein kyllä ihan kunnolla. Ehkä mä voisin laittaa tähän myös jotai pieniä ärsytyksen aiheita ni tasapainotan vähän tätä koko juttua :D.. 

Yks mun suurimmista ärsytyksen aiheista on AC eli air conditioning eli ilmastointi. Mä en vaan ymmärrä. Meiän koulussa se on ollu päällä ympäri vuoden eikä mul oo koskaan oikee ollu sellasta fiilistä koulussa et on sellai lämmin tai mitää (eiku itseasiassa oli yhtenä päivänä joskus helmikuussa, wow!). No nyt siis ku lämpötilat on alkanu kohoo, ni AC laitetaan vaan kylmemälle ja siis ihmiset on ihan oikeesti takeissa sisällä, koska siellä on niin kylmä. Mä oon muutenki kylmäverinen ihminen ja se saa mut raivon partaalle ku joudun tutisee siellä koulussa päivät pitkät eikä ikinä tuu lämmin. Sit haluisin käyttää kesävaatteita ku ulkona on sellanen +27 astetta, mut sen eteen pitääki sit kärsii se pitkä päivä koulussa, et sitku sieltä pääsis ulos, ni ei kuolis kuumuuteen. Yritän nyt sit pitää jotai neuletta tai hupparii mukana mut en sit tiiä.. eks se ois vaa helpompaa et pitäis sitä lämpötilaa sellasella siedettävällä tasolla... Eiku itseasiassa se lämpötila on kuulemma tarkotuksella niin kylmällä, koska ei haluta että tytöt pitää liian lyhyitä vaatteita koulussa. Rakastan kyllä tätä jenkkilogiikkaa <3.

Mä purin mun kaikki ärsytykset kyl just tohon ilmastointiin, et eipä tuu just nyt oikeen mitää muuta mieleen. Mut haha, voin laittaa noit sit lisää seuraaviin postauksiin jos tulee mieleen... 

Nyt loppuun (as always) kuvia kuluneesta viikosta!
Viro

Turkin lähetystön yhteydessä oli ilmeisesti sit tällänen moskeija

Jono Italian lähetystöön... joo ei mentyRUOKAA <3Tää on ehkä paras kuva ikinä meistä Essin kaa :D ahah

Ens viikonloppuna ois kai tarkotus lähtee telttailee ku kaveri täyttää 18v et toivotaan et tää suunnitelma on vielä voimassa :D haha italialaisista ei vaan aina tiedä...

Katri

2 kommenttia:

 1. sun blogi on kyl yks parhaista vaihtariblogeista mitä tiiän!:) voitko tehä mydayn sun normi koulupäivästä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos! Tälläset kommentit piristää kyl tätä kiireisen vaihtarin arkea ;)!

   Ja joo, oon itseasiassa itekki miettiny sellasen tekemistä ni voisinhan mä vaikka tehäkkin!

   Poista