tiistai 7. toukokuuta 2013

What a lovely day!

Heii kaikki!

Nyt oon taas yhellä näistä lukuisista tunneista, ku ei tapahdu yhtään mitään, ni ajattelin kirjotella taas vähän kuulumisia! 

Aah no siis kuten ennenki, koulussa ei tapahu koskaa oikee mitää ihmeellistä et eipä oo paljon kerrottavaa arkipäiviltä. Viime maanantaina olin kyllä Duke Ellington School of Artsin konsertissa, joka oli kyl oikeesti tosi siisti! Jotenki tosi vaikee uskoo et mun ikäset ihmiset osaa soittaa tai laulaa tai tanssii nii uskomattoman hyvin. Mutjoo, se on yks jenkkien parhaista taide high schooleista, ni siinä kai sitten syy.
Perjantaina menin illalla babysittaamaan taas muutamaks tunniks ja seki oli kyl ihan kivaa, tai ainaki tosi kiva tapa ansaita vähä rahaa, ku me ei saada AFSn sääntöjen mukaa työskennellä missää virallisesti (kai sil viisumil on tähän suurin vaikutus). 
Lauantaina menin aamulla (liian aikasin aamulla) kaverin kaa lenkille ja tän jälkee tultii metrolla DChen. Mentii aluks tavan mukaa Starbucksii ja sit tavattii muutki kaverit ja mentii syömää lounasta. Koko tän päivän idea oli mennä kattoo Iron Man 3, joka oli Saran ehdoton halu, et mentii sit tosiaa sitä kattoo Georgetownissa. Ite en kyl suoraa sanottuna siitä tykänny, tai se oli iha hauska ja semisti viihdyttävä, mut ei kyllä kuulu mun lempileffoihin. Mutjoo, pääasia oli hengaa kavereiden kaa, ni ei se mua haittaa, ettei se leffa ittessään ollu niin hyvä. No sen leffan jälkee mentii syömää dinnerii Johnny Rocketsii, mut mua ei nälättäny viel lounaan jäljiltä, ni otin vaa niiden kuuluisan pirtelön! Tän jälkee käveltii vaa vähä ympäriinsä ja kierreltii jossai kaupoissa Georgetownissa, esim Urban Outfittersissä. Mentii myös joskus about 10 aikoihin sellaselle vähänniinku laiturille joen rannalle, ja sielt näky just siististi sen joen toiselle puolelle Virginiaan, ja niiden korkeiden rakennusten valot. Tän jälkee käveltii sielt rannalta metrolle ja sit jokainen lähtiki hiljallee omiin suuntiinsa, mä kaverin kanssa takas Alexandriaan. Mä olin jättäny mun lenkkeilykamat sinne aiemmi, ni käveltiin sinne ja sit tän jälkee menin kotiin ja nukkuu pitkän päivän jäljiltä. Mut lauantaina oli kyl iha älyttömän hauskaa, toivotaa et tällasii päivii tulee viel paaaljon lisää!!:)
Sunnuntaina me suunniteltii Essin kaa et oltais ehkä voitu tehä jotain, mutta se sit vähä jäi ku oli vähän jotenki ramaseva päivä ja kummatki halus vaa ottaa rennosti.
Eilen olin ja tänään  oon taas menos babysittaa koulun jälkee. Tää on kyl just jees, koska mul ei useinkaa oo mitää hirveen tärkeetä tekemistä koulun jälkee, ni näin voi tehä jotai hyödyllistäki ;). Eilen tulin kotiin kyl vast joskus 11 aikaa ja olin iha kuolemanväsyny, ku oli kuitenki maanantai ja viikon eka koulupäivä. Tänää pääsen kyl kotii varmaa muutaman tunnin aikasemmi, et se on iha kiva!
Huomenna meen Essin perheen kanssa kattoo Nationalssien pelii, eli siis baseballii. Eli sit oon nähny livenä kaikki neljä DCn pääjoukkuetta (jenkkifutis, koris, jääkiekko ja baseball).
Torstaina tänne meiän alueelle tulee joku about kymmenen vaihtarii North Carolinasta ja me hostataan yhtä suomalaista tyttöä. Niille on kai suunnitellu aika tarkka ohjelma, et ne vaihtarit tulee vaa nukkuu niiden perheisiin, mihin ne on tän viikonlopun ajaks sijotettu, mut just jees! Ajattelin viikonloppuna sit liittyy niiden seuraan, ku ne tekee varmaa jotai kiertelyy DCssä. Mut aina on kiva tavata toisii vaihtareita!:)
Suunniteltii myös Essin kaa et saatettais viikonloppuna (jos on aikaa) ni mennä käymää IKEAssa! Sielt saa hyvää ruokaa, esim Swedish meatballs ja sit kaikkee muutaki kivaa:). Ja sit siel myydää myös just kaikkii ruotsalaisii herkkui, ni voi olla et löytyy jotain, mitä on suomeski tottunu syömää :) !'

Nojuu, ei kai mul mitää muuta ihmeellistä kerrottavaa täs oo... Loppuun taas perinteisesti muutama kuva :)Mä en oikeesti kestä tätä kuvaa! Tää on joku paras tilannekuva ikinä :D haha

Johnny Rocketsin suklaapirtelö!

Tällasta me Urban Outfittersissä ... :D

Sara oli juontaa sitä Duke Ellingtonin konserttii, ni tässä just kuva ennen shown alkua :)

Kirjottelen taas sitte ku tulee jotain ihmeellistä mieleen! Terkkuja kaikille!
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti