keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

A night to remember

Moikka kaikille!

Nyt on siis prom takana ja oli kyl tosi upee kokemus!

Lauantai aamuna oli tosiaan AFS orientaatio 10-2 ja sit sen jälkeen lähin kiireen vilkkaa kohti kotia. Se koko orientaatio oli ihan kaaos tai mummeest 4 tuntii ei ollu läheskään tarpeeks kaikelle sille asialle mitä käytiin läpi. No, kotiintulomatkalla oli kauhee ruuhka ni siin meinas tulla jo vähä uskon puute ja stressi oli päällä et mitä tästäkin tulee, mut kyl kaikesta sit selvittiin! Mentiin nopeesti kotiin jossa otin pikasuihkun ja sit suunnattiin ostaa se rintakukka ja sit kampaajalle ja meikattavaks. Tääki vähä venähti, mut suunnattiin sit nopeesti hakee mun date meille (mä olin tuonu sen kamat orientaatiosta suoraa meille ku tulin ite autolla) ja valmistauduttiin sit kummatki meillä. Datena mulla oli siis toinen AFS vaihtari Italiasta :). Valmistauduttiin meillä ja sit syötiin jotai pikkusta (ei ehitty mennä minnekkää illalliselle koska se orientaatio otti nii paljo aikaa) ja otettiin kuvia ja sit lähettiin. 
Se prom oli sellasessa juhlatilassa, jossa pidetään paljon häitä ja se paikka oli upee! (tässä linkki jos kiinnostaa käydä kattoo kuvia siitä). Siel oli pöytiä jossa pysty syömään pienii snackejä mitä siel oli ja sit tanssilattia siin keskellä. Koko ilta oli tosi hauska, ja tykkäsin ihan superisti ja oon tosi ilonen et loppujen lopuks pääsinki sit menee tonne! Ton promin jälkee hostäiti tuli hakee ja mentiinki sit jo kotiin tai meil ei ainakaan koulu järjestäny mitään after prom toimintaa. Mutjoo, kaiken kaikkiaan tosi kiva päivä oli ja suosittelen kaikille tuleville vaihtareille et jos teil on mahollisuus promiin ni menkää ja ihmeessä! Ja vaikka ei ois datea ni tosi monet oli siellä kaveriporukalla, et seki on hauskaa ;)!
Ainii joo, meiän koulussa oli pieni tällänen "kohu" (tässä video) ku meillä oli prom queeniksi ehdokkaana yks poika ja tätä tukemassa tyttö, joka oli sit prom king ehdokkaana. Noh, Prom Queeniksihan tää poika sit valittiin, mut Prom King oli yks toinen poika, et se oli ihan mielenkiintosta. Meiän koulussa sattuu ja tapahtuu ;) ...

Klikatkaa tota ekaa kuvaa ni näätte noi kuvat paremmin, koska tää blogger nyt vähän pilaa tota laatua! ;)

Kutsu
Kampaajalla

Tää on se rintakukka, joka loppujen lopuks itseasiassa unohtu kotiin...


Tää oli tällai hostäidin "pakollinen taidekuva"Tänään saatiin koulussa yearbookit ni laitan siitäki pari kuvaa tähän! Mun oma kuva oli ihan järkytys haha, mut ehkä mä selviin :D Täähän on enemmänki mulle muisto muista ihmisistä ;)

Tää ei oo mitenkää hirveen kaunis ulkoota, mut sisältöhän on tärkein ;)

Senioreilla oli senior pictures ja niillä oli myös värillisenä, muuten koko kirja on siis mustavalkonen

Indoor Track sivu!

Tässä kuva mun kalenterista, viikot alkaa olla aika täysii varsinki ku nää SOL:t on täs päällä ja ens viikolla Finalsit. Noh, kyllä tästä selvitään.

Huii, enää 20 päivää jäljellä ja kaikki AFS ihmiset lähtee kotiin :(


Terkkuja!
Katri


4 kommenttia: