torstai 20. kesäkuuta 2013

Philly and other fun stuff!

Moikka!

Viime viikolla tosiaan loppu koulu ja nyt on eka lomaviikko startannu kiireisesti! Perjantaina tosiaan sanoin alustavasti heipat koululle ja kavereille, mut oon tulossa näkemään kavereita lauantaina ja kouluun pitää varmaan mennä huomenna, ku pitää mennä palauttaa tietokone, jota en jostain syystä onnistunu palauttaa perjantaina...

Nojoo, lauantaina oli Saran 18v synttärit ja meil oli aluks hiphop tunti (joo kuvitelkaa mut siellä tanssimassa :D) ja sit mentiin pienellä porukalla hakee ruokaa chipotlesta (omnom<3) ja sit mentii ulos syömään. Tän jälkee mentii Lucien, Saran ja Camillan kaa istuskelee Capitol buildingin portaille iltahämärässä ja se oli yks niin täydellinen hetki, ku oli pimeetä ja koko DC näky sillee iltavalossa ja ah! Nojoo, sunnuntaina menin illalla Camillalle yöks koska mentiin maantaina Philadelphiaan. Oli tosi kuuma päivä ja kierrettiin vaikka missä nähtävyyksissä mut oli kyl tosi mukava päivä ja oli ihanaa hengata vikoja kertoja ihanien vaihtareiden kanssa!

Olin ma-ti välisen yönki Camillalla koska tultiin takas DChen joskus keskiyön jälkee ja sit jossain vaiheessa tiistaina jaksoin vaeltaa kotiin. Eilen mentiin Six Flagsiin eli paikalliseen huvipuistoon koko päiväks. Sitä oli hehkutettu iha älyttömästi eikä se mummeest ollu niin hieno ja suuri ku olin saanu ymmärtää mut kyl se oli just jees! Siel oli huvipuistopuoli ja sit sellanen vesipuisto puoli ja sit hengattiinki aika pitkän aikaa bikineissä aurinkotuoleilla ja uitiin aaltoaltaassa (jee pääsin vihdoin uimaa viime kesän jälkeen!). Sain iha kivasti väriä pintaan vihdoin viimein! :)

Tänään oon ottanu rauhallisesti ja nukkunu ja levänny ja keränny voimia. Huomenna meen varmaan downtowniin kiertelee ja ehkä tekee jotain pientä souvenir shoppingia mutjoo kattoo nyt mitä tapahtuu. Ja sit lauantaina tosiaan nään koulukavereita. 

Mulla on enää tosiaan 4 päivää muiden vaihtereiden kanssa jäljellä ja tää kyl kauhistuttaa... 

Nyt kuvia joita on sit hei iha älyttömästi (edelleen, klikatkaa ekaa kuvaa, ni saatte kivemman näkymän ja paremman laadun kuvista) ;)

Parhaat kaverit koulussa <3
Nää on ne kuuluista "Rocky portaat"


Suomenlippu!
Meiän Italiatytöt! Joku meni vähän pieleen, hahah :D


Mulle oli vaik kui moni ihminen hehkuttanu et Phillyssä on pakko syödä cheese steak ni tässä se nyt on! (ootin kyllä pihviä jonka päällä ois ollu juustoo:( )

Tää on se kuuluista "after" kuva :dKoko päivä oli kolmenkymmenen yläpuolella ni alko sit jossai vaihees nukuttaa kaikkia...

En kestä, naurettiin iha hulluna ku nää kadut on nimetty ruokien mukaan!Näihin mahtaviin (ja moniin) kuviin on hyvä lopettaa!

Terkkuja kaikille! :)
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti