tiistai 11. kesäkuuta 2013

Run or dye!

Moikka kaikki!

SOL kokeet on nyt vihdoin saatu päätökseen ja kyl on helpottunu olo. Ei ne kokeet mitenkää erityisen vaikeita tai ainakaa mulle tärkeitä oo mut siis kuitenki ku siel joutuu istuu sen 3 tuntii ja kuitenki sen kokeen tekee ni onha se vähä sillee väsyttävää. Kaikista pääsin läpi ja sain 2 B:tä (450-500) ja 2 A:ta (500-600). Minimipisteet oli siis 200 ja sit läpi päästäksee piti saada 400. Ihan kiitettävästi meni siis ja olin tosi ylpee et sain korkeet pisteet US/VA historyn kokeesta koska se mua huoletti eniten.
Nyt ku noi kokeet on ohi ni ei tehä paljoo mitää ja nää koulupäivät menee tavallaan tosi hitaasti tai vaik sitä kelais et on kivempaa ku saa olla päivät pitkät koneella ni oikeesti melkee mielummi tekis jotai kunnon kouluhommii ku siin aika kuluu nopeemmin. Noh anyway, tää on nyt mun vika viikko kouluu ja mul on 3 päivää jäljellä et kyl tästä selvitää. Nyt alkaa jo tulla tosi haikee fiilis ku kavereiden hyvästely lähenee ja sit lähtöpäiväki on jo ihan pian (1 viikko ja 6 päivää.... mitä ihmettä). Et joo mul on tosi ristiriitaset fiilikset ku sit nää viime päivät on ollu tosi hauskoi mut sit samal mieles on koko aja se et pia pitää lähtee mut sit kuitenki tietää et ku menee suomeen ni sielki on kaikkee hauskaa tekemistä. Kylhä tähä on osannu varautuu tai siis tottakai oon tienny koko ajan et lähtö on edessä mut sit ku eihä täällä eletä sillä periaatteella että "no mä lähen kuitenki kotiin pian". Ja joo niihä se sanonta menee et kaikki hyvä loppuu aikanaan. Noh, jätetää nää masentelut kuitenki taakseen ku tässä on vielä aikaa jäljellä ;).
Viime viikonlopun lauantaina meillä oli tosiaan Run or Dye joka oli sellanen juoksutapahtuma. RFK stadiumille oli tehty sellanen 5km rata ja sit aina yhen kilometrin kohalla oli eri värejä, joita ne heitteli meille ku juostii. Se oli superhauskaa ja me pidettii kavereiden kaa hauskaa. Tän jälkee mentiin Saralle suihkuu ja sit vähän ennen viittä mentiin Batun Farewell partyihin jotka oli Rockvillessä Marylandissä eli aika kaukana. No mut siel otettii rennossti ja grillailtii ja vietettiin hauska ilta!

Tälläset pussukat saatiin!


Ennen juoksua oltiin viel aika puhtaat!


Meiän pojjaatTällästä se väri oli mitä meiän päälle heitettiinNo siis ne kengät oli valkoset ennen juoksua...


Tänää oli senioreiden vika päivä koulussa ja otin mun yearbookin messii ja pyytelin kaikilt kavereilta et ne kirjottais jotai kivaa mulle muistoks! En ite haluu lukee niit ennen ku oon suomessa, mut voin sit vaik lähettää kuvan et mitä kaikkee mulle on kirjotettu ;).
Koulun jälkee mentii AFS end of school year picnicille mut siel ei ollu kyl täl kertaa mitenkää kauheesti porukkaa, mut hauskaahan meillä oli kuten aina.

hahah, meiän ihana itävaltalaistyttö!Eipä mulla muuta, yritän nauttia vikoista hetkistä täysillä!
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti