tiistai 16. heinäkuuta 2013

Finland

Moikka kaikki!

Nyt oon ollu sellaset puoltoist viikkoo suomessa ja fiilikset on mitä oudoimmat. Oon pitäny itteni kiireisenä ettei ehtis hirveesti tuntee kaipuuta mut kyl sit tulee aina hetkii ku tulee hirvee ikävä takas jenkkeihin ja sitä isompi ikävä niitä ihania ihmisiä joit tulee tsägäl näkee vast vuoden päästä... Noh, tästä on vaa mentävä eteenpäi ja totuttava tähän suomielämään. Onneks mul on kuitenki ihania kavereita täällä piristämässä ja pitämässä kiireisenä! Mun mieltä masentaa tää kylmä  ilma varsinki ku nään et DCssä ois sellanen reilu 30 astetta ja helteet jatkuu vielä lokakuuhun... Onha se siis toisaalta iha kiva olla kotosuomessa mutta vielä ainaki ikävä on suuri ja kaikki ens vuoden tuomat haasteet kauhistuttaa. Englannin kieltä on ikävä koska se on mummeesta kivempi tapa ilmasta itteään ku suomi ja sit Suomi tuntuu kans kauheen pieneltä paikalta tai no mitä nyt oon Helsinkiä kierrelly. Sit kateus on suuri uusia vaihtareita kohtaan ja sanonki et jos joku teistä lähtevistä nyt tätä mun blogii seurailee ni oikeesti nauttikaa joka hetkestä nii paljo ku pystytte koska toi vuosi tulee menee nii älyttömän nopeesti et huhhuh! 
Mutjoo täst tuli nyt tällai pikapostaus ku tuli paha omatunto ku en ollu postaillu! Kaikki on kuitenki siis hyvin ja ajattelin tehä viel ainaki yhen postauksen joho laitan vuoden parhaimpii kuvii! :)

Terkkuja siis Suomesta,
Katri

4 kommenttia:

 1. Moikka! Mulla olis nyt mahdollisuus lähteä vaihtoon vuoden päästä, mut vähän epäilyttää. Eniten ehkä pelottaa se että sitten tulee hirveen etäiseksi oman oikeen perheen kanssa,kävikö sulla niin? Ja osaisitko YHTÄÄN arvioida paljonkohan vuoden aikana menee vaihdossa rahaa,kun yritän myös laskeskella että paljonko pitäisi saada säästettyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän et se epäilyttää aluks ja sitä miettii et joutuu tekee yhen vuoden lisää lukiossa ja kaikkee tällästä mut nyt ku mult on vuoden jälkee kysytty et lähtisinkö uudestaan ni todellaki et tää oli yks mun elämäni parhaimmista kokemuksista eli jos vaan on mahollisuutta ni todellaki kannattaa lähtee!! Ja siis ite oikeestaa ehkä lähennyin jopa vanhempien kaa ku oppi arvostaa omaa perhettä ja näin!
   Sit rahankäytössä just se et mulki meni rahaa tosi paljo ku meni DChen ja sit käytti metroo ja mentii vaik minne ja sit oli prom ja vuosikirjat ja kaikki mut omalta tililtä mulla meni sellanen 2000e ja sit vanhemmilta tuli myös rahaa et ehkä sellasen 3000e sanoisin suunnilleen mut sehä vaihtelee iha sikana ja sit kävin viel shoppaa toooosi paljo et jos sitä voi karsii ni ois menny reilusti vähemmän, haha!

   Poista
 2. aloin täs miettiin et onks sie amerikas sillee ku jossain leffoissa et ennenku koulussa alkaa kesäloma niin sie on ihan normaalia koulua ennen kun kello soi pääsee kesälomalle?:D ja erooko koulu sie paljoo sellasista amerikkalaisista teinileffoista? ja onks sielä sillee semmotteita ihmisiä jokka on sillee suosituita ja semmotteita ''ilkeitä teiniprinsessoja'':DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah no siis itehän en ollu iha vika viikkoo koulussa mut ei tosiaa oo sillee et suoraa normitunnilta lomille et kyl me nyt jo kateltii vaa kaikkii leffoi ja jotai tällästä et ei ihan näin mee! Ja siis kyl ainaki toi meiän koulurakennus oli ihan niinku jostai leffasta et oli sellai jännät vahatut lattiat ja ne lockerit joissa on se munalukko ja sit muutenki kaikki koulun futisjengit ja cheerleaderit ja tälläset. Ja sit joo olihan siel koulus vähä sellasii ylimielisii tyttöi jotka koki olevansa parempii ku muut mut ei se iha mitää mean girls meininkiä ollu et eks semmosii ihmisii tunnu olevan melkei joka paikassa et ei niist kannata huolestuu tai mitään :)!

   Poista