perjantai 2. elokuuta 2013

Best moments ♡

Heii kaikki ihanaiset!

Ajattelin nyt sit tulla vähä kertoo suomenkuulumisia ja sit samalla valita tänne sellasii kuvii niist parhaista hetkistä, sellasii ihan kaikista tärkeimpiä kuvia että siitä ehkä sit tulee kaikille lukijoillekkin sellanen niinku hyvä kuva tästä koko vuodesta ja selvii just et mikä mulle on ollu tärkeintä ja parasta. Ehkä joukosta löytyy myös joku kuva mitä en oo itte ottanu tai jota en välttämättä oo tänne viel laittanu, et näkee nyt sit et mitä kaikkia ihanuuksia mä tänne löydän ;) !
Ei hitsi tuli kyl vähä nyt sellai olo ittelle etten oo tänne tarpeeks kirjotellu kaikist kavereista taisiis en tiiä:D oon kyl laittanu paljon kuvii kaikist ihmisistä ja ehkä sitä kautta selvinny et ketkä on ne läheisimmät, mut jos ei oo sit jotenki viel selvinny ni ehkä näistä kuvista sitten!

Suomeen mä siis tosiaan palasin tasan kuukaus sitten (ok mitä ihmettä) ja täällä on sit pikkuhiljaa lähteny elämä rullailee. Oon nähny tosi paljon kaikkii kavereita ja pitäny sillä lailla itteni tosi kiireisenä ettei oo ehtiny hirveesti aattelee ja suruilee asioita. Oon kuitenki ollu muutaman päivän iha yksin ja rauhassa ja sillo on just kyl huomannu et heti alkaa kaikki muistot tulvii mieleen ja sit tulee samantien vähä sellai haikee olo ja kauhee kaipuu takas ja varsinki näiden ihanien ihmisten pariin.
Essi oli meiän mökillä just tän kuluneen viikon ja se oli kyl tosi kiva et sai sit purkaa ajatuksia ja sit kyl kans toisaalta muistella hauskoja hetkiä, koska tääl suomessa ei oo tällä hetkellä oikeen ketään muuta joka ymmärtäis mua niin hyvin, taisiis ku Essillä ja mulla oli kuitenkin samat parhaat kaverit ja ollaan koettu niin monet noista parhaista hetkistä yhdessä, et kyl sitä väistämättäkin ymmärtää toista ja on samanlaisia fiiliksiä mielessä. Helppoo tää suomessaolo ei tuu kyllä tulevan vuoden aikana olemaan, voin uskoo et pahin masis tulee sit varmaan joskus ku tulee loskakelit tai sitku jossai maaliskuussa tulee sellai fiilis ettei tää talvi lopu koskaan. Täytyy kyl taas tähän väliin sanoa et mun ihanat suomiystävät on kyl mua piristäny niin hyvin tähänki asti et eiköhän niiden "tuella" selvii sit tästäki yli!:)
Noh, meiän mieltä virkisti kyl tosi mukavasti se, et skypetettiin Essin kanssa Saran ja Camillan, eli muutaman ihanan italialaisen kanssa ja pääsi sit perjaatteessa näkee ekaa kertaa ton hyvästelyn jälkeen kunnolla, vaikka viestejä onki sit aktiivisesti vaihdettu.

Koulun alkuun on nyt puoltoista viikkoo ja se ahistaa mua iha kauheesti, koska eessä on nyt sit taas iha uudet ja täysin tuntemattomat ihmiset ja sit samaa aikaa pitää alottaa kauhee opiskelu. Mä oon tästä vuodesta kyllä selvinny että nyt on toisaalta vähä sellai fiilis että selviin kans sit tästäki iha helposti mut en tiiä, kai tälläne jännitys kuuluu asiaan. 

Noh, nyt tulee sit niitä kuvia mistä alussa puhuin. Eli oon yrittäny nyt jotain tänne tarkoin valikoida, toivottavasti onnistuin tarkotuksessani!! Kuvat menee btw iha kummas järjestykses, mut eihä järjestyksel oo välii vaa niil hetkillä itsessään ;). Ja mul oli nyt sellanen sääntö et vaan yksi kuva per tapahtuma, eli sain tehdä vaikeinta valintoja... Ja sit tosiaan kaikissa kuvissa jotku selitykset, eli sellasetki jotka ei oo nii tarkkaa mun blogii seurannu (tai ei sit vaa muista kaikkee nii hyvin ku mä itse kaiken kokeneena... :D) ni saa jotai ideaa että mistä mikin on!


Tää koko päivä oli ihana. Oli marraskuun vika lämmin viikonloppu ja mentiin Essin kaa hengaa italialaisten kaa. Mietin pitkää et laitanko tän kuvan vai sen mis ollaan kaikki mut en tiiä päädyin jotenki tähän ku oon ees vähä järkevämmän näkönen tässä:D

Vietettiin päivä Alen ja Bernadetten kaa ja oli kyl tosi hauskaa, tehtiin kaikkee DCssä ja mentii sit viel illalla syömään

Pääsin ekaa kertaa kunnolla NYCii ja seurakin oli mahtava, kuten kuvasta näkyy. Oli tosi hauska reissu ja sit meno ja varsinki tulomatka kruunas koko reissun!:)

Meil oli christmasbreakil tosi monta kivaa päivää ja tää oli yks niistä kivoimmista, mentiin luistelee ja sit kiertelee kaupoissa

Mentiin kaverille kattoo superbowlmatsi ja se oli kyl tosi kiva päivä,  eli tää kuva kuuluu tänne joukkoon sit myös!

Ski trip oli  ihan mahtava ja mun oli tosi vaikee löytää vaa yhtä kuvaa siitä reissusta mut täs kuvas jotenki yhisty se fiilis mikä siel oli, eli tää pääty sit tänne

Alen hostveljen synttärit oli tosi mahtavat ja kaikilla oli tosi kivaa

Tää kuva on yks mun koko vuoden lemppareista, tää tilanne oli vaa tosi hauska ja tää kuva ihan huikee! 

Tää on kuva jolle en voi olla nauramatta ja tää päiväki oli kaikin puolin ihana; mentiin aamulenkille, sit kiertelee Georgetownii, leffaan, syömään ja sit iltakävelylle.

Camillan synttärit. Tältä päivältä ei oo paljoo kuvii, mutta tää on kyllä aika ihana. Syötiin aina Essin kaa puokkii nää täydelliset nachot ja nii tehtii tänäki iltana. Sen jälkee kierreltii yömyöhää DCssä ja suunnattiin Saralle yöks, ihana ja tärkee ilta!

Noh, eikai tätä voi paremmin kuvata ku et Prom. Nää oli ne mun yhet "unelmatanssiaiset" tai mitkälie et mul ei oo ollenkaa hopes up Wanhojen suhteen vaikka neki ois tarkotus tanssia, mut siis tänä iltana koin kaiken sen mikä mummeest kaikkien tyttöjen pitäis kerran kokee, oli kyseessä sit wanhat tai prom tai mikä tahansa vastaava, ilta jota en varmaa unoha koskaan!

Kaikki oli tosi väsyneitä ku mentii juoksee tää Run or Dye mut tää päivä oli huikee ja kaikilla oli iha älyttömän hauskaa kuten kuvasta näkee. Ja sit illalla oli viel Batun grillijuhlat!

Tosi pimee kuva, mutsiis meiän hyvästelypiknik jossa oli kyl tosi hauskaa ja sit pääs viettää hauskaa kunnolla näiden ihmisten kaa vikan kerran tietyllä tavalla.

Meiän Phillyn reissu oli uskomaton ja tän kuvan ilo niin kuvastaa tätä päivää!

Päästiin kattoo livenä jenkkifutismatsii joka oli itessään jo mahti kokemus mut sit viel seura ja se koko päivä oli ihan mahtava! Ja me voitettiin peli ;). JA sit tää kuva on ihana!

No tää oli meiän vika orientaatio joka oli sisänsä ittessään tärkee juttu ja oltiin vikaa kertaa kunnolla koko porukalla kasassa!

Joululoman paras päivä! Vietettiin päivä DCssä ja sit mentiin Camillalle yöks ja katottii Redskinssien peli ja tehtii kaikkee muuta hauskaa, 

Embassy day! Saatiin suomalaisia herkkuja pitkästä aikaa ja meil oli tosi hauska päivä, kierreltiin ympäri Dupont Circleä ja puhuttiin syvällisiä! Ja ah tää kuva on ihana!
Suomifestarit! Tosi ihanaa oli palata hetkeks suomenkielen pariin ja suomalaiseen kulttuuriin ja sit tän jälkee menin vielä shoppailee ja vietin mahtavan illan kaverin kanssa Alexandriassa!
Vain yks kuva eli tässä se nyt on! :D haha, siis joo näitä ihmisiä rakastan ja kaipaan niin paljo tälläki hetkellä ettei mitää rajaa ja tää hyvästelypäivä oli yks elämäni rankimmista, eikä helpolla unohu. Mutjoo paljon tunteita oli pelissä ja oli kyl kaiken kaikkiaan ihana päivä vaikkaki super surullinen...
Olipas jotenki rankkaa koota koko vuosi tällee yhteen... Nojoo ehkä tää oli tärkee juttu et tein näin sit kuitenki. En ajatellu vielä panna loppua tälle blogille tai tuskin siis kirjottelen yhtä usein ku joskus viime vuoden aikana mut päivittelen varmasti viel kuulumisia ja sitä et miten elämä alkaa sit Suomessa rullailee ja näin. 

Eiköhän musta taas sit suhtkoht pian kuulu, joten kannattaa varmaa tietyin väliajoin tätä blogii tsekkailla ;)
Katri

2 kommenttia:

  1. eiks sun pitäny joskus laittaa niitä kuvia siitä vuosikirjasta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee hyvä et muistutit! Olin ite unohtanu koko homman, haha! Sellasen postauksen teen pikimmiten ;)

      Poista