maanantai 26. elokuuta 2013

Suomenkuulumisia

Moikkelismoi!

En tiiä yhtää et miks aloin tekee nyt postausta, ku ei oo mitää ihmeellistä kerrottavaa mut voisin iha vaa kertoo vähä et mitä suomessa on täs tapahtunu ja tällästä! :)

Juu eli koulussa oon siis tosiaa ollu jo parisen viikkoa ja kai se arki tästä on lähteny sujuu iha rattosasti. Koulumotivaatio on iha alhaalla ja just tänään puhuttiin vaihtarikaverin kanssa fbssä kuinka helppoo jenkeissä ois suorittaa se Seniorvuosi ja saada pelkän A:an paperit valmistuessa, mutta eipä tuo ookkaa yhtä helppoo Euroopassa... Nojoo, ehkä se tästä sit lähtee liikkeelle.

Nyt ku suomeen on saapunu viileet ilmat ni ikävä jenkkeihin vaa on ja pysyy tai ehkä jopa vahvistuu mut eiköhä se pikkuhiljaa tästä ala laantua (i really hope so!). Koulussa kuitenki se vapaus on kyl tosi positiivine juttu et jos ei vaik kouluruoka miellytä ni voi lähtee muualle ja sit iha yleensäkki päivät on vähä erilaisia eikä oo sitä samaa kaavaa joka päivä!

Sitä mun albumii oon nyt tehny muutaman kuukauden verran (teen siis sillee jännästi kuukaus kerrallaan) mut meil on AFS orientaatio tulossa reilun viikon päästä viikonloppuna ja sinne pitää ilmeisesti tuoda jotai kuvia vaihtovuodesta ni oon sit miettiny et ehkä niit kuvii pitäis sit säästää sinne vietäväks tai jotai... en kyl oikee tiiä! Mut siis joo tosiaan sellanen eessä :)

Eipä mulla kai taas muuta, jos tulee jotai mielee ni postailen lisää ja sitku se kansio valmistuu ni siitä laitan sit paljo kuvia ;)

Katri

2 kommenttia:

  1. voisitko tehdä sellaisen postauksen että mitä erilaista usassa oli suomeen verrattuna? ja mitkä oli hauskimmat kysymykset mitä sulta kysyttiin suomeen liittyen?:)

    VastaaPoista