maanantai 5. elokuuta 2013

Yearbook and other stuff

Moiksulimoi!

Olin sit tietty unohtanu et olin luvannu tehä postauksen tost mun vuosikirjasta ku siin oli kaikki ne signeeraukset ja ihanaa et mua tästä muistutettiin, koska tätä oli mummeestki kiva tehdä! Laitoin tähän samaan postaukseen myös kuvia meiän AFS yearbookista ja mun kalenterista.

(muistakaa sit taas et ku klikkaatte kuvia ni pääsette paremmin näkee ne!)

No siis yearbookissa oli tosiaan kaikkien meiän oppilaiden kuvat ja sit kaikki school sportsit ja klubit ja kerhot ja yhdistykset ja kaikki tämmöset:D! Mä kävin sit ennen lähtöäni keräilee kaikilta kavereilta jotain pientä tekstinpoikasta tonne ja sit samalla tosi monet muutki joita en ehkä nii hyvin tuntenukkaa halus sinne kirjotella ja se oli kyl tosi jees! Sain siis kaikki tyhjät sivut oikeestaan täyteen näistä ja niit oli kyl tosi ihana lukee jälkeenpäin!Tänne on sit tosiaan kaikenlaista kirjoteltu :)


Joo mun kuva oli ihan kauhee mut joo mut voi tästä tosiaan bongata...

Track aukeema !

Mä tuunasin mun tän vuoden lukiokalenterin omannäköseks ja sinne sit kirjasin kaikkii sellasii juttuja mitä tein et en ihan joka päivälle laittanu mitää mut siis jos esim menin kavereiden kanssa ulos ni sellasen sit laitoin ja siihe just et kenen kanssa olin ja missä ja tällästä et tota on kyl sit varmasti kiva selailla myöhemmin!:)

Etukansi

Hihi, joululomal tapahtu tosiaan kaikennäköstä ni sivut täytty mukavasti ;)


Takakansi


Tää meiän AFS yearbook oli sellanen et jokainen meiän Capitol teamissa ollu vaihtari teki oman sivun tai aukeeman ja sit sinne suositeltii laittaa just osotetta ja oman maan puhelinnumeroo ja sit kuvia ja muistoja ja jotain sitaatteja ja jotai pientä tekstiä ja ehkä kiitoksiaki. Mummeest tää oli tosi kiva idea ja nyt mulle jäi jokaisesta ihmisestä sellai perjaattees kunnon muisto ja niillekki sit musta! Tästä kirjasta pidän kyl super hyvää huolta ;)

AFS yearbook

Jokainen vaihtari kirjotti sit sille kirjan omistajalle terveiset omalle sivulleen!

Tässä mun aukeema!

Tilasin tosiaan 370 kuvaa tältä menneeltä vuodelta ja niiden kanssa oon nyt puuhaillu ja tarkotuksena ois tehä sellai iso albumi mihin laittaisin kaikki nää kuvat, että sellanen projekti tässä menossa! Ja lupaan sen valmistuessa laittaa kuvia ja kaikkee tällästä, mut sen kaa luultavasti menee kyl jonkinverran aikaa vielä ...

Aurinkoista kesäloman loppua kaikille lukijoille! :)
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti